0
späť

diskuze k tématu: Třetina řidičů jsou piráti silnic, tvrdí průzkum

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.06.2011 12:09, Jsem pirát silnic?
Řídím černé auto s obsahem 4,8 - povolenou rychlost dodržuju s tolerancí do 50 km/h nad - blinkry dávám poněkud nedbale - zaparkuju kam se dá s vyjímkou míst pro vozíčkáře - ale na druhou stranu chodce pustím ve 100% případů přejít - a neboural jsem cca 15 let....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.06.2011 12:13, RE: Jsem pirát silnic?
Michal napísal:
Řídím černé auto s obsahem 4,8 - povolenou rychlost dodržuju s tolerancí do 50 km/h nad - blinkry dávám poněkud nedbale - zaparkuju kam se dá s vyjímkou míst pro vozíčkáře - ale na druhou stranu chodce pustím ve 100% případů přejít - a neboural jsem cca 15 let....
ale za letošní zimu nabourali dvakrát do mně "piráti silnic" - oba dva byli v důchodovém věku, jeden řídil deset let starý favorit a na mokru nedobrzdil, druhý do mně nacouval na parkovišti se slovy "ale já jsem vás vůbec neviděl" a vzápětí dodal "ale já to mám horší, vy tam skoro nic nemáte" takže z mého pohledu jsou piráti silnic důchodci
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.06.2011 13:39, jak se pozná pirát
Článek je nesmysl, každý přece ví že každý slušný pirát má má šavli tureckého typu s lehce orezlou čepelí, jednu nohu s dřevěnou náhradou suplující funkci chybějící nohy, na rameni mluvícího papouška značky ARA, nepraný a potrhaný vojenský modrý plášť se zlatými výložkami, jeho věk se pohybuje mezi 40-60 lety, řídí dvoj až trostěžník holandského typu s úzkým kýlem vybavený šedočernými plachtami a vybavený vlajkou se lebkou a skříženými hnáty schváleného typu. To co nám tvrdí policie a pojišťovny jsou pohádky pro lůzu.....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.06.2011 13:59, Článek?
Tak tohle je tak xenofóbní až to hezký není...
Mám automobil s třílitrovým šestiválcem a výkonem nad 230 koní... je mi dokonce jen 25 let. Předpisy dodržuji v rámci možností.. kde se mi zdá nesmyslné jet na rovince 90, tak jedu klidně i více a nestydím se za to... za tu dobu co řídím jsem nikdy neboural, nikdy neškrábl a dokonce ani nevytvořil nebezpečnou situaci ... A chodce pouštím na přechodu... v kolonách pouštím další vozy na křižovatkách, aby mohli projet...
Občasné nedodržování předpisů ze mě nedělá piráta... co naopak nesnáším je, když někdo jede nesmyslně pomalu, tudíž brzdí plynulý provoz...
A co vůbec nesnáším je, když někdo jede nepředvídatelně ikdyž v rámci předpisů.. trhaně, ze strany na stranu .. pomaleji a rychleji na střídačku ... nedávno přede mnou jela žena (která byla mimochodem určitě podle tohoto článku jedna z nejbezpečnějších řidiček), která neustále zrychlovala a zpomalovala v rozmezí 70 - 100 km/h ... tohle opravdu nepřeji nikomu ...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.06.2011 14:48, to jsou zase statistiky
stejně k H...u jako sčítání lidu. Jasně že člověk s motorem 2500 a výš bourá více než s objemem do 1000. Ono si totiž těžko někdo koupí 3,0 V6 aby jezdil 1x týdně do kauflandu stejně jako si nikdo nekoupí na 5tkm/měsíčně nějakej pojízdnej vysavač s amputovaným 4tým válcem. Z toho pochopitelně plyne že kdo nejezdí nebourá.....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.06.2011 16:19, RE: Jsem pirát silnic?
Michal napísal:
ale za letošní zimu nabourali dvakrát do mně "piráti silnic" - oba dva byli v důchodovém věku, jeden řídil deset let starý favorit a na mokru nedobrzdil, druhý do mně nacouval na parkovišti se slovy "ale já jsem vás vůbec neviděl" a vzápětí dodal "ale já to mám horší, vy tam skoro nic nemáte" takže z mého pohledu jsou piráti silnic důchodci
10let starý favorit ))))))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.06.2011 22:30,
Co se rozčilujete, vždyť je jasný že pirát je ten kdo jezdí nebezpečně a bezohledně.
John Silver.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.06.2011 23:21, RE:
Dolly napísal:
Co se rozčilujete, vždyť je jasný že pirát je ten kdo jezdí nebezpečně a bezohledně.
John Silver.
Pirát je námořní lupič. Gaelony plné liberních děl a krvežíznivých námořníků jsou možná problém současných policistů a pojišťoven, mě více tíží tlustá nenasytná ruka, která každý měsíc šátrá v mé kapse a spotřebovává větší část mého výdělku aniž by za to poskytla adekvátní služby a ještě mě ukrajuje stále větší část mých práv aniž by za ně poskytla skutečnou vymahatelnost práva a spravedlnosti. Místo toho zištně zkracuje základní, ústavní a nezadatelná práva k jedinému cíli, aby mohla více uloupiti z mé kapsy za bagatelní a v podstatě nedodržitelné porušení džungle povinností, ve kterých sama každý den tápe. Pirát na silnici je v současné době problém se závažností s pořadovým číslem 659 a jeho zbytněná kampaň ve sdělovacích prostředcích pod záštitou boje proti "třídnímu nepříteli a škůdci" je jen odváděním pozornosti od skutečných problémů, které pro samou "rychlost" a "pirátství" a "osoby blízké" není vidět..... Blbec je ten, který se tohoto honu na neviditelné zúčastní a nedokáže rozlišit příčinu od následku....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 21.06.2011 23:55, RE:
typek napísal:
Pirát je námořní lupič. Gaelony plné liberních děl a krvežíznivých námořníků jsou možná problém současných policistů a pojišťoven, mě více tíží tlustá nenasytná ruka, která každý měsíc šátrá v mé kapse a spotřebovává větší část mého výdělku aniž by za to poskytla adekvátní služby a ještě mě ukrajuje stále větší část mých práv aniž by za ně poskytla skutečnou vymahatelnost práva a spravedlnosti. Místo toho zištně zkracuje základní, ústavní a nezadatelná práva k jedinému cíli, aby mohla více uloup...
Problém je někde jinde. Můžem si tady brečet navzájem nad nespravedlností všehomíra jenže to je vše co ve skutečnosti děláme. Tudíš hybaj do politiky se svojí trochou.
Já bych dal všude kamery a každou zhovadilost bych tvrdě trestal.
Mě totiž tíží daleko víc zdraví bližního než jestli mu můžu koupit 3 nebo 4 trika.
Chápeš ne!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.06.2011 00:55, RE: Článek?
RadekJ napísal:
Tak tohle je tak xenofóbní až to hezký není...
Mám automobil s třílitrovým šestiválcem a výkonem nad 230 koní... je mi dokonce jen 25 let. Předpisy dodržuji v rámci možností.. kde se mi zdá nesmyslné jet na rovince 90, tak jedu klidně i více a nestydím se za to... za tu dobu co řídím jsem nikdy neboural, nikdy neškrábl a dokonce ani nevytvořil nebezpečnou situaci ... A chodce pouštím na přechodu... v kolonách pouštím další vozy na křižovatkách, aby mohli projet...
Občasné nedodržování předpisů ...
Před pár lety jsem jezdil (ve staré 626 2.0 svařené ze dvou kusů) na okreskách nejradši 110 když kolem nebyl provoz a silnice byla rovná apod. Taky žádná nezaviněná nehoda. Dneska už to nemám tolik zapotřebí. Když jedu 200x za rok do práce tu samou cestu, tak se prostě nikam už nehoním. Ušetřím beztak sotva pár minut. Klidně jedu mezi 2ma vesnicema 70-80 a relaxuju. Když jedu delší trasu, tak klidně na okresce taky jedu 10-20 km přes. Ale při denním dojíždění mě prudká akcelerace hned za obcí už nějak neba
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.06.2011 07:34, RE:
typek napísal:
Pirát je námořní lupič. Gaelony plné liberních děl a krvežíznivých námořníků jsou možná problém současných policistů a pojišťoven, mě více tíží tlustá nenasytná ruka, která každý měsíc šátrá v mé kapse a spotřebovává větší část mého výdělku aniž by za to poskytla adekvátní služby a ještě mě ukrajuje stále větší část mých práv aniž by za ně poskytla skutečnou vymahatelnost práva a spravedlnosti. Místo toho zištně zkracuje základní, ústavní a nezadatelná práva k jedinému cíli, aby mohla více uloup...
Abych to parafrázoval, skutečný pirát silnic sedí ve vládě a neokrádá nás přímou cestou, ale v podobě výpalného.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.06.2011 08:35, RE: Jsem pirát silnic?
bubo82 napísal:
10let starý favorit ))))))
On to myslel po tuningu. Protože, jak tuhle plečku vytuníš tím pravým vesnickým tuningem Dolni Lhota exxtrem, tak se počítají roky od nuly. A u důchodců platí, že tyhle auta stárnou pomaleji. Dva roky odpovídají jednomu. Takže to má fakt deset let.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.06.2011 08:38, RE:
David V napísal:
Abych to parafrázoval, skutečný pirát silnic sedí ve vládě a neokrádá nás přímou cestou, ale v podobě výpalného.
ale fuj, to bych od tebe nečekal. správně to má být takto: skutečný piráti sedí v našich vládách, ať už je u kormidla kdokoli.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.06.2011 09:27, RE:
Dolly napísal:
Problém je někde jinde. Můžem si tady brečet navzájem nad nespravedlností všehomíra jenže to je vše co ve skutečnosti děláme. Tudíš hybaj do politiky se svojí trochou.
Já bych dal všude kamery a každou zhovadilost bych tvrdě trestal.
Mě totiž tíží daleko víc zdraví bližního než jestli mu můžu koupit 3 nebo 4 trika.
Chápeš ne!
Pán je tak trochu masochista, co? Za svoje peníze se trestej jak chceš, ale svou úchylku nevnucuj za cizí peníze ostatním!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.06.2011 10:05, To je zase jednou
nesmysl. Neni to třetina, ale polovina a nejsou to piráti, ale proctě Čeští řidiči, kteří prostě neumí jet plynule a buď jedou jako blázni, nebo brzdí ostatní. Pak jsou hovada, kterým když neuhnete až na čáru, tak se prostě nevejdete.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.06.2011 12:42, RE: Jsem pirát silnic?
gablenz napísal:
On to myslel po tuningu. Protože, jak tuhle plečku vytuníš tím pravým vesnickým tuningem Dolni Lhota exxtrem, tak se počítají roky od nuly. A u důchodců platí, že tyhle auta stárnou pomaleji. Dva roky odpovídají jednomu. Takže to má fakt deset let.
To je fakt, Power Box od Franty a nalepky a plasty z tesca udelaj kazdy fako mladsi ))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.06.2011 19:52, RE:
typek napísal:
Pán je tak trochu masochista, co? Za svoje peníze se trestej jak chceš, ale svou úchylku nevnucuj za cizí peníze ostatním!
Nechápeš kamaráde!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 22.06.2011 22:34, RE:
Dolly napísal:
Nechápeš kamaráde!
je pravda, že vše co jsi v tomto vláknu prozatím prohlásil může být ironie, pak bych byl za blba
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.