rziak napísal:
Nakoľko ma zaujala/ recenzia na benzínovú RAV4, ktorú som si mimochodom pred mesiacom kúpil (r.v. 2016), chcel by som potvrdiť spotrebu vozidla, kedže po najazdených necelých 1.000km mi počítač ukazuje 8,2L/100km a to jazdím 50% v meste (Bratislava) a 50% po dialnici 130km/h. Spotreba ešte poklesne s najazdenými km (mám overené zozábehom iného vozidla) a nie je dôvod neveriť, že sa dostanem ku spomínaným 7,5L/100km. Ostatné ohľadne novej RAV4 (po facelifte) rád napíšem vo vlastnej recenzii.
Samo sebou, že to reálné je. Jen Reno tomu nechce věřit. Ten nevěří více věcem, třeba ani tomu, že já jsem schopen jet s benzínovou 3,7 s pohem 4x4 a skoro 18 metráky váhy pod 9/100, že s Outbackem s 2,5 a trvalým 4x4 jezdím dlouhé trasy za 6,2-6,4, že na Legacy mám 6ti letý průměr na trasách z 80% převažujících 22+22km v létě v zimě 7,98/100 - to prosím vše dle dotankování, nikoliv dle PC. Je jasné, že to JDE, ale taky je jasné, že JDE jet se spotřebou o 5-10/100 vyšší, než jsem uvedl. Ale proč někoho přsvědčovat? Vždyť to jsou MOJE peníze a MOJE auto, ne?