Citroenak napísal:
Nuz, je jasne, ze skodovku treba spomenut v kazdom teste. Nemyslim si ale, ze zaujemcovia o toto auto by sa o nu nejako zaujimali. Toto auto je totiz na image, nie je to flotilove vozidlo. Za dalsie si ho kupuju ludia, ktorym zalezi na ekologii (aspon v aktualnej lokalite) a nechcu zahlcovat ovzdusie prepalenymi sadzami a bordelom z nafty. Dalej v mnohych vyspelych statoch na hybridy maju danove ulavy alebo statne dotacie. A ked uz spominame naftovy superb 'GREENLINE', napr. niektore nemecke mesta zvazuju uplny zakaz naftovych aut do centra. Takze dalsie + pre prius. Mne sa ten dizajn paci. Videl som ju minule aj nazivo, a je to konecne nieco nove (pre porovnanie so superbom). Dalej si ju mozu vyberat aj ludia, ktory casto pozeraju TUV reporty, kde zvykne byt na poprednych miestach (opat narozdiel od skodovky).PS: Ak by som tu spotrebu velmi chcel porovnat s konvencnym naftovym autom, vybral by som si asi skor hondu tourer a jej 1.6 diesel, ktory je aj v guinessovej knihe za spotrebu na euro tripe.PS2: Nemohli by ste tie skodovky davat do testu radsej v tom style, ze napr: "pri merani spotreby na dialnici nas predbehla skoda superb", alebo "zaparkovali sme vedla skody superb" :) ale asi by to posobilo podobne komicky.PS3: Len prosim neskopirujte s vasho spriateleneho webu test skoda superb vs jaguar XF
Nedávno jsem jel taxíkem, novým Superbem v edici LaK.
To auto je vevnitř skutečně luxusní. Kdybych nemusel mít zadokolku a trošku víc sportovního feelingu, vůbec bych se nebránil tomu pořídit si ho. Hlavně prostor pro pasažéry je famózní.
Ale nevím, co by se mi muselo stát, abych chtěl jezdit Priusem:)
mimochodem ve filmu "The other guys" měl Prius několik nezapomenutelných scén:)