nepřihlášený uživatel napísal:
Dobrý den, Jmenuji se Bronislav Vojtíšek a chtěl bych poradit při výběru vozu , protože se nemohu už rok rozhodnout. Studuji vaše recenze a chtěl bych vás moc pochválit za super objektivní články které zde čtu. Takže moje dilema je Toyota Avensis r.v 2012,Toyota Auris a Volvo V 40 nebo V 60. Potřebuji opravdu moc poradit. Měl jsem Toyotu Carinu dvoulitr benzín v plné výbavě a nemohu říct žádné špatné slovo než super spolehlivé a nenáročné auto. Teda až na to že mě ho ukradli nj . Pracuji v Belgii a to je cesta když jedu za rodinou 1330km tam a to stejné zpět. V místě kde pracuji a bydlím dojíždím každý den do práce 7km a zpět tj 14km. Jaké auto mě doporučíte a hlavně motor to mě zajímá nejvíce. Nevím jak jsou na tom naftové motory na krátké trasy s benzínem si myslím nebude problém když to bude Flexi-fuel. Opravdu nevím a moc vás prosím o radu . Děkuji za váš čas a odpověď. Váš věrný čtenář a motorista Broněk Vojtíšek
Dobrý den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení našich článků. Chcete-li přispět k obsahu webu TipCars, prosím napište recenzi na Váš předchozí vůz Toyota Carina:
http://www.tipcars.com/#vlozit-zkusenost Přeji šťastnou ruku při výběru Vašeho nového vozu. Krásný den. D. Pravdová