Tak majiteli přeji ať balík dobře slouží, otec při koupi balena dost přestřelil- nejspíš špatný (zanedbávaný) kus, kdyby někdo měl zájem o náhradní díly, tak nám stojí na zahradě suzuki baleno kombi v tmavě modrý metle 1,6 4x4- vysypala se převodovka a na tuto verzi je obtížné nějakou jetou sehnat (a 40 000kč za novou se vážně nevyplatí), tak ho rozprodáváme na díly- až na převodovku vše funkční, případní zájemci se mohou ozvat na mail petaoldova@seznam.cz... jinak taky jsem si prošla swiftem (první auto- 1,0 z roku 1998), jako první auto byl dobrá nákupní taška pro holku, balenem jsem taky jezdila a po vyzkoušení jiných aut jiných značek jsem zjistila že moje preference co se týče jízdních vlastností, vzhledu a prostoru, dostupnosti a ceny náhradních dílů jsou trošku jinde, já už bych se k suzuki nevrátila, ale rodiče jsou suzuki stále věrní i přez všechny problémy co s nimi mají (nevím jak to dokázali, ale s auty značky co je vyhlášená blbuvzdorností jsou v servisu s poruchami častěji než já s alfou která je proslavená nespolehlivostí- no naše jsou asi nějaké vzácné kusy co jim stačí běžná údržba- zatím 4. rok bez poruchy).... Tak ještě jednou přeji hodně sťastných km, snad budete spokojenější