Kylie napísal:
... a skvělý (podvozek) vůz - opravdu asi nikdy NEpochopím, proč si 1000násobně více lidí raději koupí starý "dojíždějící" 1.9 či 2.0 TDi - BEZ urážky - naprosto se NEvyrovná motorové "nirváně" boxer subaru 2.0 D - v NIČEM ... přesto je (a asi i BUDE) mnohem a mnohem PRODÁVANĚJŠí - škoda (všech kdo "prohloupí" ,-(
PS: Já vím subaru má menší zuvazadelník (na lepším - dokonce "excelentním" - podvozku a motoru vlastně NEzáleží, zavazadelník je holt zavazadelník)
Pěkný den (se subaru boxer 2.0 D ,-)
Faktorů bude hned několik. Plno motoristů má představu, že Subaru patří k drahým vozům a jejich majitelé patří do skupiny výstředních. Na jednu stranu jsem tomu rád, na druhou stranu bych Subaru přál lepší prodeje, protože se jedná o velmi povedené vozy. Bohužel jejich jízdní kvality dovede ocenit jen zlomek řidičů, kteří si za volantem chtějí (stejně jako já) užívat řízení. A těch je menšina.
Dovolím si tvrdit, že 90% řidičů je naprosto jedno čím jedou, když to má hezkou karoserii, pěknou barvu, velký kufr a útulný interiér prošpykovaný nejmodernější technikou. Takovýto automobil je relativně bezpečně přepraví z bodu A do bodu B a víc nežádají. Na vodě či na sněhu se pak diví, že přes všechny elektronické pomocníky nemohou vyjet namrzlý kopec, přesto na svůj vůz nedají dopustit.
moment