Muroň napísal:
Kylie, to není dobrá vizitka motoru, že netěsní okolo ventilu! Kolik je km záruka? Aspoň, že se na to vztahuje. Rotační čerpadlo čerpá bez problémů, vše funguje jak má, jen jsem v lednu píchnul - takový obrovský tesařský hřeb jsem někde nabral. Zalepili mi to jakoby v záruce (teda ne v záruce na gumy, ale kuci si za to nic nevzali).
Milý Rudlíku! TAKÉ mne to NEpotěšilo, je to 2há "vážnější" závada (byť "lehce" odstranitelná - pak mi ukázali i toho "škůdce" - prostě prostě ventil - nedá se ani nijak rozebrat - takže ani nevěděli PROČ se mu přestalo chtíl "na100%" pracovat - ono ne "okolí" ventilu, on VENTIL prostě "ukončil/omezil" činnost). Zatímco ta zlobící cívka (jednoho - "krajního" - co si pamatuji, válce) prý celkem "normáln/typickáí" závada je (byla, už se tam prý dávají nějaké "modifikované"), t ak tohle v seznamu "běžných" závad NEní - to prý JEN já (tolik "štěstí") - prostě "vadná" součástka, co to po 100.000 km "vzdala"
Se zárukou "no problem", t a je na 5 let/150.000 km - a popravdě tohle by asi ani nebylo nějak zvlášť drahé ..
Já tedy "píchla" v životě 2x (a doufám že to "poprvé a naposled" bylo), naštěstí obé se stalo v nízké (takové "pomalé" městské) rychlosti, ale NEbylo to pěkné, neb v tom druhém případě mi "ostrá" hrana obrubníku (už jí z toho nájezdu odstranili) v jednom nejmenovaném obchodním centru, kde i ty to znáš (a Maserati MC12 tam já kdysi potkala), ROZŘÍZLA pneu z boku, takže to vteřinu/dvě bylo docela DOST NEpříjemné ...
Technik od "pomoc" co jsem si zavola mi řekl, že tenhle týden jen on je tam ze stejného důvodu potřetí ... Na ředitelství se "přiznali" a maličko hlavu si popelem posypali a ten ostrý - středový kus odstranit nechali (dole v garážích, když přijíždíš ... vjezdem/sjezdem vedle McDonald) to BEZ legrace (trochu) moje práce je .. ,-)
Což mi připomnělo, že mi dokonce toho zavolaného mechanika proplatit slíbili, ale já zrovna do zahraničí odjšížděla a pak jsem se k tomu nějak NEdostala ... prostě "u rybiček" mi cca "tisícovku" dluží .-)
Pěkný den (a ať už NEpíchnem!)