typek napísal:
Kupodivu jsem docela zvědav. Mám s touhle kategorií aut docela problém v souvislosti s mojí tělesnou schránkou (asi nebudu sám). Mám 192 cm, přes metrák živé hmoty a bohužel s malých aut mám problém se všemi, co se týče místa řidiče a místa na nohy. Zdá se mi, že výrobci nepochopili, že řidiči jsou vždy ti samí lidé (i přesto, že třeba sama Škodovka tvrdí, že to má být 2-3 auto do rodiny a primárně do města. To bych i věřil, ale proč má sedadlo řidiče a spolujezdce jiné parametry než to, z něhož...
Protože nejsi typický zákazník. Tyto auta většinou řídí ženy, aritmetický průměr co já vím 165 cm. To se vezme jako figurant a basta. Raději ztratí tebe, ale 80% lidí vyhoví. Stejně jako kamion většinou řídí větší tlustší chlapi, hned mají průměr nad 180 cm. Byť je jasné že ty jsi jedna a ta samá osoba
.... náhodou vzhledem k vnějším rozměrům je snaha o místo v Matizu (byť technicky vražda). A ve Fabii II (byť TSI měli dát hned) jakýsi prostor taky je
Jinak "astronomický" prostor Superbu je dán tím, že má krátké sedáky, tak bacha na věc.
PS: je zajímavé, že číňané jsou menší, ale automobilky jim dodatečně natahují naše rozvory že
...njn interiéry jsou malé, ale když si necháme srát na hlavu tak to asi lepší nebude
PS2: výroba už byla spuštěna, přesto se pořád objevují jen dokola ty renderové modely (nebo co to je) a reálné fotky existují asi 3 co točí všichni dokola. To opravdu ještě nikdo nemohl kvalitně nafotit živé auto v reálném provozu???