Kolega zo Slovenska napísal:
Presne tak to je Zigi. Vystihol si to. Súhlasím s tebou.
Ono je dnes dost těžké najít cenově srovnatelnou značku, která nabízí jak zajímavý design, tak i celkem dost velkou technickou(až na pár výjimek) a zpracovatelskou kvalitu, jako nabízí právě Škoda. Kdyby se Škodovka prodala Renaultu, tak je z ní teď taková středoevropská Dacia, levná, nepříliš kvalitní náhražka plnohodnotného auta. Němci jsou zas bohužel příliš konzervativní. Techniku mají skvělou(na Evropu), ale ten design je chladný jak kostka ledu. V Evropě máte buď kvalitu bez zajímavého designu nebo design bez kvality. Jsem celkem rád, že Škoda patří pod VW Group, jen mě štve ta koncernová politika i politika samotné Škodovky. V Mladé Boleslavi většinou dostanou tu nejnovější techniku až jako poslední, pokrok v designu a nabídce modelů taky není nejvelkorysejší. Ale i sama Škodovka mě štve. V tuzemsku nabízí auta skoro nejdráž v Evropě, stačí si najít cenové srovnání modelů ve státech EU, kde ČR má jedny z největších cen. I proto se vyplatí si zaject do Německa nebo i na Slovensko, kde ušetří i 30-40 tisíc Kč. Až se ve Škodovce inspirují a do základní výbavy dají něco víc, než držák na nápoje zdarma+ostatní za příplatek, tak z ní bude plnohodnotná, konkurenceschopná značka.