0
späť

diskuze k tématu: Škoda, Hyundai nebo Toyota?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, japonská vozidla, korejská vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 16.01.2015 15:52, Škoda, Hyundai nebo Toyota?
Ráda bych si vybrala ojetý, ale spolehlivý vůz s nízkou spotřebou, nízkými náklady na opravu a prostorným kufrem. Uvažuji o vozu Škoda fabia combi, ale pár lidí v okolí mne od vozu odrazuje a mluví o Hyundai, nebo Toyotě. Vůz bych ráda pořídila do 100 000,- a tak 7 let starý max. Měl by sloužit rodině s 1 až 2 dětmi. Můžete mi prosím doporučit, jaký vůz by pro mne byl vhodný a zda je Škoda fabia správná volba? Děkuji
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Pondelok 19.01.2015 21:09, RE:
Dobrý den. Se Škodou Fabia byste neměla udělat chybu, je to poměrně spolehlivé auto s levnými náhradními díly. Pokud ročně neujedete více než cca 25 tisíc kilometrů, volte benzínový motor, doporučit mohu konkrétně 1.4 16V. Jako vhodná alternativa je tu například Ford Focus s benzínovou šestnáctistovkou.
reagovať
Paul
počet príspevkov773
dátum registrácie07.11.2008
Utorok 20.01.2015 08:01, RE:
Karel - TipCars.com napísal:
Dobrý den. Se Škodou Fabia byste neměla udělat chybu, je to poměrně spolehlivé auto s levnými náhradními díly. Pokud ročně neujedete více než cca 25 tisíc kilometrů, volte benzínový motor, doporučit mohu konkrétně 1.4 16V. Jako vhodná alternativa je tu například Ford Focus s benzínovou šestnáctistovkou.

Doplnil bych, že např. Toyota Corolla Verso s benzínem je velmi povedené auto. Fabia (doporučuji si sehnat poslední kusy ještě 1 generace, která je kvalitnější než druhá) má oproti Asiatům a Fordům (s lehkou výjimkou Toyoty) výhodu v lepší protikorozní ochraně, hlavně podvozku. Ono totiž nejde jen o cenu dílů, ale když pak mechanik musí odvrtávat šrouby a všechno zatuhlé a orezlé nahřívat, nechá si to zaplatit. Starého korejce bych i po zkušenostech z rodiny nedoporučoval.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.