P.M. napísal:
A to si kurva zigi myslíš, že 180km/h jede jen Astra G ?
Já nevím co je na tom divnýho. Jen PITOMCI pořád šťourají do maximálky HTP.
Kdyby to napsal někdo o jiným autě, nikdo si toho tady nevšimne. Ale Fobie HTP přece tolik nemůže jet! To si jen potřebujete potvrdit svou pravdu, že motor HTP je k ničemu? Jinak si nedovedu vysvětlit to neustálé napadání.
Pro nezasvěcený: HTP má běžně 55 i více kW.
Hele P.M., klídek jo?
Já jsem ten orvní příspěvek nepsal, tak se uklidni nebo ti praskne žilka.
Tachometrově jela i kámošova Schade 120L 180km/h, ale divný bylo, že nás i tak každný předjížděl :o))
Jinak nevím proč se navážíš do mý Astry, když ti do ni nic není, tak nerejpu do tvýho auta,jasný?!
Prostě osobně bych HTP nekoupil ani zadarmo a jednou řídit to auto mi stačilo, never more!
Ale jestli má HTP jak říkáš běžně 55 a víc kw ( což samozřejmě klidně může být ), tak ten výkon je teda dost slabý a mdlá dynamika!
Jinak spotřeba je jak obvykle říkám, pod 7l se dostat je umění a na motor 1.2 je to až neskutečně moc!
Jinak motor HTP je opravdu k ničemu, tos trefil dobře, i když ve Fobce je ještě k použití, v Pokojsteru ani omylem.
PS:A první než něco napíšeš, přečti si ten "můj" první příspěvek a pochopíš, že jsem to nepsal já, protože já nepíší hovadiny a nerozčiluji se