Sobota 26.05.2007 08:44,
Design
Aby se taky vyjadril k DESIGNU.Kdyz prisel Roomster tak se me libila jak pristrojivka tak i vzhled z venku. Je to pro rodinu pomerne dobre auto s kompaktnimi rozmery do mesta. Nebudu se bavit o motorech a cene, to je kapitola jina, beru auto podle vzhledu a prakticnosti. Kdyz prisla nova Octavia take se me velmi libila. Ale pak prisla Fabia II. a je to jak maly Roomster, osobne neni oskliva, ale vadi me, ze to hrozne kopiruje jine auto, jak zevnitr, tak zvenku. Ted novy Superb, predek ALA Roomster, nemyslim si, ze to je krok spravnym smerem. A podle toho co jsem videl predbezne fotky Octavie II. po faceliftu tak i ta bude vypada jako Roomster. Myslim si, ze mit velmi podobny cumak u Fabie, Octavie, Roomstera a Superba neni dobre. Smazava to i rozdil v honosnosti auta. Preci jen superb by mel vypadat o dost draz nez fabia a Roomster. Ale Napriklad Peugeot ted s 307, 207, pripravovanou 308 a 407 to je taky temer jedno a to same auto. Ale treba 407 si alespon nespletete s mensimi auty. Ale poznat zepredu jestli jde o 207 a 307 popripadne 308 bude je dost tezke
reagovať