0
späť

diskuze k tématu: Ztráta tlaku na brzdách

kategórie zaradenia témy: poradna, technické dotazy, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 31.08.2013 20:28, Ztráta tlaku na brzdách

vozidlo: Škoda Octavia 1,9 tdi
rok výroby: 1998
palivo: nafta
výkon v kW: 66
kód motoru: xxx

popis závady: Dobrý den. Mam problem s brzdama. Při zabrždění zafungujou brzdy dobře ale čím dýl držím pedál tím víc se strácí tlak v brzdách. ale pedál se slabnoucím tlakem neklesa. muze mi nekdo poradit co to muže být?

kód chyby určené na diagnostice: -

typ diagnostického přístroje: -

kroky učiněné pro odstranění chyby + následky: -
reagovať
David V
počet príspevkov2067
dátum registrácie16.05.2007
Pondelok 02.09.2013 11:03, RE: Ztráta tlaku na brzdách
nepřihlášený uživatel napísal:
vozidlo: Škoda Octavia 1,9 tdi rok výroby: 1998palivo: naftavýkon v kW: 66kód motoru: xxxpopis závady: Dobrý den. Mam problem s brzdama. Při zabrždění zafungujou brzdy dobře ale čím dýl držím pedál tím víc se strácí tlak v brzdách. ale pedál se slabnoucím tlakem neklesa. muze mi nekdo poradit co to muže být?kód chyby určené na diagnostice: -typ diagnostického přístroje: -kroky učiněné pro odstranění chyby + následky: -

Zkontroloval bych vakuovou pumpu pro posilovač brzd a všechno podtlakové vedení od ní.
reagovať
Muroň
počet príspevkov71
dátum registrácie10.06.2008
Pondelok 02.09.2013 15:59, RE: Ztráta tlaku na brzdách
David V napísal:
nepřihlášený uživatel napísal:
vozidlo: Škoda Octavia 1,9 tdi rok výroby: 1998palivo: naftavýkon v kW: 66kód motoru: xxxpopis závady: Dobrý den. Mam problem s brzdama. Při zabrždění zafungujou brzdy dobře ale čím dýl držím pedál tím víc se strácí tlak v brzdách. ale pedál se slabnoucím tlakem neklesa. muze mi nekdo poradit co to muže být?kód chyby určené na diagnostice: -typ diagnostického přístroje: -kroky učiněné pro odstranění chyby + následky: -
Zkontroloval bych vakuovou pumpu pro posilovač brzd a všechno podtlakové vedení od ní.

Přesně tak. Pokud pedál tuhne, ale neklesá, je chyba nejspíš v podtlaku. Jako první zkontrolujte podtakovou hadici, zda není popraskaná. Je-li tam původní, už má na to nárok.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.