0
späť

diskuze k tématu: škubnutí motoru

kategórie zaradenia témy: poradna, technické dotazy, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 24.04.2015 12:43, škubnutí motoru
Dobrý den
Tak hledám v diskusích odpověd na toto,ale zatím jsem moc nenašel,mám škoda octavia 2007 diesel 1.9 PD najeto teda 320 000km,motor teda zahřátej provozně mi škubne zdechne a po novým nastartování svítí žhavení žlutě ,olejová konévka červeně a ABS a jede,stopnu nastaruju vše je pryč ale závada se znova objeví zdechne i na volnoběch sama odsebe i..dal jsem to na diagnosttiku jen že není signál od vačkovího čidlo.ale to bylo v pořádku..prostě si stím nevěděj rady,tak jestli stím nemáte nějakou zkušenost..něco jsem vyčetl tu o EGr ventilu nebo kabeláži ke vstřikům..no zkouším to..Tak děkuji za případnou odpověd..Mládek
reagovať
ondrej190
počet príspevkov6
dátum registrácie17.02.2013
Piatok 24.04.2015 17:25, tak do toho servisu už nejezděte
To v tom servise musej být odborníci...
Dejte to někam,kde to znají,rozumí tomu a už to dělali. Ono připojit počítač,přečíst co napíše a neumět to interpretovat=za to by neměli ani vzít peníze....
reagovať
eTeflon
počet príspevkov173
dátum registrácie04.11.2008
Sobota 25.04.2015 23:46, Diag
Doporučuji dát auto někam, kde umí udělat diagnostiku a vědí, co která chyba znamená
Dle mého názoru to budou nějaké čidla. Ale nechci takto hádat "ze vzduchu".
Zaplatíte 500,- za diagnostiku a problém bude odhalen
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Utorok 28.04.2015 23:11, RE:
Dobrý den. Závada bude pravděpodobně v elektronice. Jako další postup doporučuji svěřit vůz odborníkům, kteří provedou diagnostiku a následně dokážou zajistit nápravu.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.