Piatok 04.04.2014 19:41,
re
Dle mého jsou již jedničkové oktávky v dobrém stavu s motorizací 81/66 kw neprodejné - ten kdo ji má v pořádku, tak ji neprodá, nedávno jsem to taky řešil a za pomalu 3 měsíce hledání jsem nic rozumného nenašel. Jeden kousek už doma mám, ten jsem si dovezl před 6ti lety osobně z německa, ale tady bych to fakt nekupoval po bazarech. Taky jsem chtěl ještě jednu do 100 tisíc a nakonec jsem skončil u stila 1.9 jtd 85 kw kombi. Obě auta můžu porovnat. za tu dobu co mám fiata cca 30 tis km najeto bez problémů, takže bych se třeba tohoto vozu taky nebál.kecy na fiat jsou předsudky. navíc se dá koupit za lepší peníze s menším nájezdem, protože tyto auta nepatřily do firemních flotil. Ale pokud se Vám povede sehnat Oktávka od nějakého soukromníka i s vyšším nájezdem, tak se toho nebojte. Tyto motory, pokud mají pravidelný servis, jsou schopny nalítat neskutečné porce kilometrů. Každopádně si nechte cca 15-20tis na první servis(rozvody, náplně, filtry, brzdy, tlumiče..) aby se autu dalo důvěřovat
reagovať