0
späť

diskuze k tématu: Škoda Octavia - vibrace nápravy při akceleraci

kategórie zaradenia témy: poradna, technické dotazy, česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 02.12.2009 18:02, Silentblok
Uvolněné závaží ať už na kole nebo na hřídeli by se projevovalo při určité rychlosti bez ohledu na akceleraci nebo zařazený rychlostní stupeň. Osobně se mi nejvíce líbí možnost poškozeného silentbloku. Patrně by se to mohlo projevit také nestejnoměrným sjížděním pneumatik. Ještě bych se zeptal - nestane se náhodou při brždění, že se pootočí volant a přitom směr jízdy zůstane zachován? Pak by to byl silentblok téměř nabeton.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 08.12.2009 06:58, RE: Silentblok
Koloss napísal:
Uvolněné závaží ať už na kole nebo na hřídeli by se projevovalo při určité rychlosti bez ohledu na akceleraci nebo zařazený rychlostní stupeň. Osobně se mi nejvíce líbí možnost poškozeného silentbloku. Patrně by se to mohlo projevit také nestejnoměrným sjížděním pneumatik. Ještě bych se zeptal - nestane se náhodou při brždění, že se pootočí volant a přitom směr jízdy zůstane zachován? Pak by to byl silentblok téměř nabeton.
Já sázím na vyosení jedné z poloos a tím vznikající třes při zrychlování.První šikovný mechanik na zvedáku to zjistí za minutu,netřeba okolo takový humbuk.Spíše je s podivem,že již v 60Tis. km.To nebývá tak časté,až tak po 150tis. km, asi vadný kousek.
reagovať
K02
počet príspevkov1
dátum registrácie06.07.2017
Štvrtok 06.07.2017 20:05, Co to nakonec bylo? Resim stejny problem. Vnitrni kloub na dlouhe poloose vymenen a porad stejne.
Co to nakonec bylo? Resim stejny problem. Vnitrni kloub na dlouhe poloose vymenen a porad stejne.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.