anonym napísal:
Rodiče mají už skoro 11let OI 1.6 GLX. To auto je naprosto spolehlivý a kromě pár opravdu drobností se nikdy nic nepodělalo. VŽDY dojelo do cíle, NIKDY nenechalo na holičkách! Ani jednou se nestalo, že by třeba nenastartovalo. Jezdí pořád, v létě, v zimě, solený silnice, bláto a v pohodě.
Motor nemá velký výkon, ale je ve skvělý kondici. Olej nežere, spotřeba kolem 7l/100km. Pro normálního uživatele, co nečeká od cestovního auta sportovní výkony je Octávka super auto!
Otec si už před dvěma let...
Souhlasím!
A teď příklad souseda. Před třemi týdny si koupil nový Suzuki Ignis, dal za to 260tis.
Byl z toho úplně odvázanej. Přitom je to totál žebrák, ale to s tím ani nesouvisí. Ještě nemá najeto ani 1000km a už dvakrát mu to stávkovalo.
Poprvý zaseklej plovák v nádrži - došel benzín, myslel, že ještě má.
A teď v sobotu to zase přitáhl na laně, že v motoru nebo převodovce něco "bouchlo" a auto kaput. Večer si proto přijeli s plošinou od prodejce, tak jsem sám zvědavej, co z toho vyleze.
Tohle mi udělat fungl nový auto, tak se ho snažím zase hned zbavit. Bál bych se s tím vůbec někam jet.
A to za stejný prachy mohl mít novou Fabii i s klimou. Podle jeho slov takovou línou mrchu nechce. HAha přitom jezdí max. 80 a smrt v očích!
Dobře mu tak za ty kecy na Škodovky!
Mám HTP 47kW, najeto 110000km a nikdy jsem neměl problém. A to už jsem zcestoval půl evropy.