citácia:
reakce na: mp-77@email.cz, 13.12.2020 12:16 (Souhlas, také nechápu až nesmy ...)
Mám taky 4 kolku a vždycky v zimě jsem za ni rád, i když mě stojí ročně asi 3000 Kč na palivu a 1000 Kč na údržbě. Když vidím, jak se předokolky snaží dohrabat někam, kde jedu jak král, tak konkrétně mně těchto pár chvil za ten benefit stojí, a protože mám permanent s vektorováním výkonu, tak si ani nemyslím, že bych byl v zatáčkách pomalejší a vlastně ani při rozjezdu. Já se vlastně nikdy s žádným autem nerozjížděl na plný výkon a zatáčky taky nejezdím na hraně, takže tohle je mi jedno, ale co mi není jedno, že se už nemusím rozhoupávat, rozbruslovat, nasazovat řetězy a nechat se roztláčet, či se dokonce bát v kopci zastavit, že už se nerozjedu. A nemusím si kazit volno strachováním, jestli se vyhrabu po týdnu z parkovacího stání někde na horách, kde týden sněžilo a já stojím ve svahu, proti kterému budu muset vyparkovat.
Do města možná obsese, ale pro výlety za zimními sporty na bohem zapomenutá místa (třeba Hynčice pod Sušinou, kde kamarád po čerstvém sněhu k chtě s OIII na nových Continentálech 2 km couval, protože popředu to nešlo a já nezaznamenal sebemenší problém).
A protože jsem to skoro všechno zažil, jsem teď rád za AWD.