0
späť

diskuze k tématu: skoda octavia 1.8 20v opcas spatne teple starty

kategórie zaradenia témy: poradna, technické dotazy, automobilky, česká vozidla
sicki1
počet príspevkov2
dátum registrácie19.12.2014
Piatok 19.12.2014 22:52, skoda octavia 1.8 20v opcas spatne teple starty
Dobry den, potreboval bych poradit se svoji octavii po ujeti treba 10km i vic a odstani napr.10 minut klidne i dyl tak nechce nastartovat na poprvi podruhe uz chytne kdyz pridam plyn a kdyz ji chcipnu a znovu zkousim start tak ok.Hlavni na tom je ze spatne spaluje cerna svicka vic jsem jich nevyndaval byla u automechanika a elektrikáře zbytecne diagnostika nic. Uz jsme za to vyhodik dost penez a nic ruzny cidla byli vymeneni do auta jsem uz vrazil spoustu penez a nema to uz cenu prodavat budu moc rad za kazdou radu co by me pomohla Dekuji
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Piatok 02.01.2015 20:16, re:
Dobrý den. Tento problém se objevuje u poměrně velkého počtu vozů a ve velké části případů bývá na vině vadný snímač otáček klikového hřídele. Nejčastěji po zahřátí vykazuje nesprávné hodnoty a motor potom buď sám zhasne, nebo po zhasnutí nejde znovu nastartovat (signál z čidla je pro běh motoru nezbytný). Jak motor vychladne, lze jej opět nastartovat. Špatné spalování mlže mít na svědomí vadná cívka, případně kabely od ní ke svíčkám (nebo svíčky samotné).
reagovať
sicki1
počet príspevkov2
dátum registrácie19.12.2014
Nedela 04.01.2015 12:01, Díky moc
Dobrý den,děkuji moc za rad uvidím hned jak to vyzkouším.Snímač klikové hřídele byl už vyměněn u automechanika problém byl ,že elektrikář u kterého auto bylo potom co to stále nešlo stál za pendrek a nezapojil ho a po zapojení to stále nešlo pak jsem si pohrál ještě s kabelama a od té doby startuje vždy.Svíčky byli vyměněny na cívku a nebo na kabely se mrknu abych odstranil to špatné spalování. Snad mě konečně auto bude zas fungovat .Děkuji tohle je skutečné forum kde člověku poradí skuteční odborníci díky
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.