Štvrtok 09.05.2013 16:17,
Ojeté auto okolo 200 t
Dobrý den, budu muset pořídit jiné auto, protože moje Vectra B, která je jinak v bezvadném technickém stavu, začala značně reznout. Pokud by to šlo, tak bych nechal rez spravit a auto si ponechal, protože skoro vše mimo převodovky mám již vyměněné a pokud se mi něco nezdá, okamžitě nechávám měnit za nové. Bohužel mi bylo třemi nezávislými odborníky doporučeno auta se sbavit a pořídit jiné.
Proto se chci zeptat. Vybírám mezi Škoda Octavia II nebo III, VW Passat B6 a Ford Mondeo. U všech aut se jedná o naftové motory 2.0TDI, u FM pak případně 2.2 TDI. Nicméně všude možně se dovídám, že nové motory do Octávií nic nevydrží, u Passatů to samé, MOndeo by si zase někdo nekoupil kvůli elektronice apod. Prostě každý mi radí něco jiného a vyvrací také něco jiného. Ročně najezdím okolo 40 000 KM, takže nafta je jasná volba. Proto by mě zajímal váš názor, jaké auto okolo 200 t koupit. Jsem trochu zhýčkaný uživatel, protože v autě něco nasedím a rád bych si dopřál pohodlí v podobě béžové kůže, xenonů, tempomatu a pod.
Děkuij za radu, Bociš.
reagovať