0
späť

diskuze k tématu: Octavia combi 1.9tdi

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 09.08.2014 23:54, Octavia combi 1.9tdi
Chci koupit ojetou Octavii combi 1.9tdi r.v.2003.Je najetých 320 tisíc km hodně?Díky.Jirka
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Piatok 15.08.2014 23:18, RE:
Dobrý den. V případě takto staré ojetiny se při výběru nezajímejte až tak o počet najetých kilometrů, jako o aktuální stav vozu. Pokud předchozí majitel dopřál vozu nešizenou údržbu a slušně s ním zacházel, může na tom být lépe, než jiná ojetina s polovičním nájezdem. Motory TDI při dobré údržbě a slušném zacházení vydrží statisíce kilometrů.
reagovať
driver111
počet príspevkov528
dátum registrácie13.03.2013
Sobota 16.08.2014 15:56, oktávka
Pokud měla poctivý servis, tak bezproblémů ji můžete vzít po zevrubné kontrole samozřejmě :) .Jinak na firmě jsme měli 1.9 66 kW a měli kolem 400 nalítaného bez větších problémů, pár drobností by se našlo, ale kde ne. Ale je to o údržbě, na kterou jsem dohlížel. Já mám na své ty samé kilomtry co uvádíte a taky bezproblémů, je to fakt o údržbě. A dokud mi to bude dělat službu bez zásadních investic, tak bude doma . Takže žádný strach a důkladně auto před koupí prohlídnout.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.