Piatok 24.01.2014 00:32,
RE: Jaké vybrat auto
Podle mého skromného názoru, bych vyloučil jako první Passata. Proč? Protože máš asi nějakou sumu a za tu sumu buď koupíš pěknou Mazdu 6 nebo Octavii TDI a nebo rozhrkaného na kost ojetého Passata. Jinak Passaty nejsou špatný, ale aby byl pěknej, tak bude drahej. Z těch zbývajících dvou - to je těžká volba. Vybral bych si, co se mi víc líbí a hledal bych pěkný kousek v perfektním stavu od majitele, který umí říct, co na tom kdy dělal. Co se spolehlivosti týče, cítil bych se o chlup líp v té Mazdě. Nemám totiž příliš v oblibě moderní nebo relativně moderní diesely, zvláště koncernové, forďácké, isuzu apod. Když diesel, tak předpotopní (Octavia 1.9 SDI), nebo od BMW (mám TDS - to je nezničitelný traktor, sice více žere, než TDI, ale je zábavný a spolehlivý a má krásný zvuk) nebo předpotopní od Mercedesu. Ale tak to už je můj subjektivní dojem. Taky JTD od Fiatu jsou spolehlivé, ale dávaly se do příšerných aut (třeba Marea - to zrezne tak, že se tomu rozpadne zadní náprava - v životě jsem to na jiném autě neviděl - je to konstruovaný do Italského podnebí)
reagovať