0
späť

diskuze k tématu: hrdza na trojrocnej octavii tour

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 21.02.2014 17:37, hrdza na trojrocnej octavii tour
Dobrý deň.
Chcel by som sa spýtať na skúsenosti majiteľov octavií tour druhej generácie. Po troch rokoch je totiž evidentne pozorovať hrdzu na všetkých dverách, predných blatníkoch a leme zadných dverí. Preto sa naskytuje otázka, či Škoda nešetrila až príliž ... a viac ako deklarovala. Mám vážne pochybnosti, že karoséria bola riadne pozinkovaná, nakoľko rovnako staré Dacie takýto problem nemajú. Našťastie auto bolo riadne servisované v autorizovanom servise a dodatočná montáž splyňovacieho zariadenia by na záruku karosérie nemal mať vplyv. Jedná sa o základnú-nepríplatkovú bielu farbu. Uvidíme ako teda dopadne reklamácia ...
reagovať
xtrox
počet príspevkov233
dátum registrácie01.11.2012
Utorok 25.02.2014 16:01, RE: hrdza na trojrocnej octavii tour
nepřihlášený uživatel napísal:
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať na skúsenosti majiteľov octavií tour druhej generácie. Po troch rokoch je totiž evidentne pozorovať hrdzu na všetkých dverách, predných blatníkoch a leme zadných dverí. Preto sa naskytuje otázka, či Škoda nešetrila až príliž ... a viac ako deklarovala. Mám vážne pochybnosti, že karoséria bola riadne pozinkovaná, nakoľko rovnako staré Dacie takýto problem nemajú. Našťastie auto bolo riadne servisované v autorizovanom servise a dodatočná montáž splyňovacieho zariadenia by na záruku karosérie nemal mať vplyv. Jedná sa o základnú-nepríplatkovú bielu farbu. Uvidíme ako teda dopadne reklamácia ...

nevím, jak v současné době, ale když jsem dělal pro koncern, byla záruka na prorezivění podmíněna příplatkovým servisem v rámci ročních prohlídek (teď nevím, zda každý rok, nebo jen občas), který prakticky nikdo nežádal.
přijímací technik servisu měl povinnost se na to zeptat, ale většinou to proběhlo stylem: "chcete, abychom se podívali na dutiny?" - "a to je nutný?" - "není" - "a kolik to stojí" - " x set korun." - "nééé, vždyť je to nový"
reagovať
Paul
počet príspevkov773
dátum registrácie07.11.2008
Streda 26.02.2014 08:19, RE: hrdza na trojrocnej octavii tour
xtrox napísal:
nepřihlášený uživatel napísal:
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať na skúsenosti majiteľov octavií tour druhej generácie. Po troch rokoch je totiž evidentne pozorovať hrdzu na všetkých dverách, predných blatníkoch a leme zadných dverí. Preto sa naskytuje otázka, či Škoda nešetrila až príliž ... a viac ako deklarovala. Mám vážne pochybnosti, že karoséria bola riadne pozinkovaná, nakoľko rovnako staré Dacie takýto problem nemajú. Našťastie auto bolo riadne servisované v autorizovanom servise a dodatočná montáž splyňovacieho zariadenia by na záruku karosérie nemal mať vplyv. Jedná sa o základnú-nepríplatkovú bielu farbu. Uvidíme ako teda dopadne reklamácia ...
nevím, jak v současné době, ale když jsem dělal pro koncern, byla záruka na prorezivění podmíněna příplatkovým servisem v rámci ročních prohlídek (teď nevím, zda každý rok, nebo jen občas), který prakticky nikdo nežádal. přijímací technik servisu měl povinnost se na to zeptat, ale většinou to proběhlo stylem: "chcete, abychom se podívali na dutiny?" - "a to je nutný?" - "není" - "a kolik to stojí" - " x set korun." - "nééé, vždyť je to nový"

Záruka na karoserii je podmíněna inspekční prohlídkou, což by mělo být každé 2 roky/30 000 km v autorizáku, ta obsahuje i kontrolu karoserie, za čož se samozřejmě platí, ale je to součást prohlídky. Pak je záruka 12 let. Pán měl asi smůlu na nějaký nepovedený kus, protože tak mladou orezlou oktávku jsem ještě neviděl, a to že je to tour na tom nic nemění. Sjíždělo to ze stejné linky.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.