citácia:
reakce na: BobanHTP, 04.08.2020 10:48 (Ahoj, určite ber podle sebe, n ...)
dival jsem se na vybavu, ohledné té klimatizace nevim, jestli stačí manualni, mame doma golfa 4 a tam mame klimatronik, takže si nedovedu představit rozdíl, ikdyž jsem si toho mnoho pročetl, tak představu mam, ale je rozdíl to vyzkoušet na vlastní kůži a něco číst..., jinak asi z výbavy nic nepotřebuju, dalnice nejezdim, takže tempomat nepotřebuju( zvykly na nej nejsem, a na nase silnice v okoli bych to asi ani nepoužil-ale věřím, že je to dobrá věc), El. okna mi staci v predu, pokud budu sedet v zadu, tak budu mit nějaké to promile v krvy :D , jinak max jako spolujezdec... xenony jsou celkem drahé a kamos je ma v tdicku a nadava na ne, ale vlastni zkusennost nemam, střešní okno nepotřebuju, aspon mi tam tudy nebude zatíkat, az ho zapomenu zavřít :D , náročnej nejsem, jen aby to jezdilo a vydrželo apon pár let :) , ve čtvrtek se asi pojedu podívat na 2.0 v lpg, tak snad to klapne, jinak už mám tady blízko jen 1.6 , ale zajímá mě ta dvouhmota v 2.0, nikde jsem ji nevygooglil, takže předpokládám, že tam neni :D , při mém štěstí by se mi to za tyden vysralo :D , nedavno jsem si pujcil naseho golfa a téměř u cíle se mi rozlítlo turbo(oprava vč.odtahu 15tis), takže se ty penize za ježdění za 4.5 vrátily v opravě no... :D