0
späť

diskuze k tématu: Ztráta chladící kapaliny Fabia 1,4 MPI 2003

kategórie zaradenia témy: poradna, servisní náklady, technické dotazy, automobilky, česká vozidla
zmazaný používateľ
počet príspevkov1
dátum registrácie20.02.2016
Sobota 20.02.2016 15:32, Ztráta chladící kapaliny Fabia 1,4 MPI 2003
Dobrý den, potřeboval bych prosím poradit mám Škodu Fabii RV 2003 1.4 MPI kombi jsem po výměně chladiče a lambda sondy. Najednou se mi začala ztrácet chladicí kapalina, zjistil jsem to tak ze při jízdě jsem začal vařit, dojel jsem ještě další 1km před dum a v nadržce nic nebylo. Tak jsem nechal vychladnout, pak jsem dolil nadrzku do Max a nechal den odstavené, opět byla nadržka prázdna, opět jsem dolil jednu nádržku a nastartoval. Po chvilce se vypradnila, pod vozem žádná kapka! Dolil jsem tedy ještě jednou, toto množství se již drželo. Po chvilce jsem si však všimnul ze z výfuku jde bily kouř a pod vyfukem se tvoří louže, jako kdyby tekutiny odcházela vyfukem. Jsem naprostý laik co se tyče aut. Prosím o radu, muže se jednat o průnik chladicí kapaliny do motoru? Nebo oleje? A když kolik asi tak stojí oprava a jaké úkony se musí provést. Předem děkuji za jakoukoliv radu
reagovať
gravestone
počet príspevkov105
dátum registrácie14.02.2016
Sobota 20.02.2016 16:26, Prasklé těsnění
Toto se mi stalo už před mnoha lety, kdy mne v noci zastavili policajti že se mi z výfuku valí bílý kouř. Výsledek: prasklé těsnění v ceně pár korun pod hlavou motoru, rozebrání motoru a následné přebroušení (lepší případ) zapečené hlavy.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.