patera.matej@gmail.com napísal:
... \\\'\\\'zajímavě\\\'\\\' napsaný článek. Několikrát jsem se usmál ... ale dáme stranou psaný \\\'\\\'styl\\\'\\\' a soustřeďme se na obsah. Autor měl před Fábkou Š120 a nedivím se že 1.2 HTP vynáší do nebes. Je paráda, že mu auto drží a je s ním spokojený ... a že si vyzkoušel tvrdě sportovní jízdu
... pro takové lidi (asi starší pán který toho moc nenajezdí a před tím měl Š120) je ten motor vhodný. Co se týče spotřeby, tak mě docela překvapila. Sám jsem (ještě nedávno) musel jezdit ...
taky jsem se musel párkrát usmát, ale nijak ve zlém ;) jak auto nižší třídy, tak motor i výbava odpovídá tomu naprosto základnímu, s čím se dá dnes jezdit a jakýmkoliv způsobem to opěvovat, krom spolehlivosti a nízkých provozních nákladů, je docela úsměvné :) jen s tou brzdou provozu nevím... tedy pokud tím nemyslím, že v dlouhém táhlém na dálnici jedu 120 tacho, 110 skutečných, víc mi to nedá, protože mám spolujezdce a něco v kufru a modlím se, aby mě nezavřeli za nějakým kamionem na 80, protože pak už to nerozšťouchám. takových fábií už jsem před sebou tlačil v levém pruhu spousty, protože i když mají pružný motor a plyn na podlaze, tak to připomíná předjížděni dvou kamiónů na rovině.