watson napísal:
Milý přátelé,
jsem profesí anglista. Zde se jedná o tzv.nigerijský dopis, minulý týden jsem měl na stole stejný dotaz, tehdy na VW Passat 4Motion. Stejný dopis, pouze jiné auto. Ruce pryč!
Prosím ruce pryč!!!! tak trošku jsem si tím prošel sám, samozřejmě jen tou první fází dopisování mejlů: ono totiž stačí rozeslat více dotazů na podobně podezřele levná auta (a že jich na mobile.de je setsakramentsky dost v každé kategorii) a hle? vždy vám přijde +- stejný mejl: auto je v super kondici, nikdy nehav. bla, bla, bla, ALE: není v Něnecku, ale (světe div se) v Anglii !!! A v 80 procentech ten dotyčný dělá v "Logistic company in London" - a tudiž není jiné cesty než poslat auto po "shipping company", což je opravdu velmi jednoduché, ... prostě MAZEC - je to totální nesmysl a hlavně podvod. Dejte si do českého vyhledávače mobile.de a hned někde v prvních stránkách je odkaz na stránku (přesně nevím její název) ale je to něco jako "rady spotřebitelům", a tam jsou přesně popsány tyto podvody i s přiloženými mejly - a to vám řeknu -jako by z oka vypadly tomu výše uvedenému.
Takže asi tak, ... a to sem se nechtěl dneska rozčilovat
Majte se a nákupu v ČR ZDAR
no. 7