Utorok 17.07.2007 07:55,
Jirka
Auto z profilu vypadá moc hezky. Horší je to s předkem, který mi přijde jak pomsta jinak pěknýmu autu. Kvůli předku bych si to auto nekoupil. Dále nechápu, proč auto zůstalo tak úzké, při pohledu zezadu vypadá vyšší než širší. Hlavně když na to obujou nějaký 175ky gumy. Nehledě na to, že z toho vyplývá i malý prostor v příčném směru interiéru.
Včera jsem četl test Fabie ve Světě motorů, který na škodovky z neznámých :)) důvodů nedá dopustit a psali že jedinej motor kterej stojí za úvahu je 1,4 TDI 59 kw, bohužel stojí v základu 380 tis a to je fakt mega pálka. A bez výbavy, takže pokud člověk chce mít v autě aspoň ten základ co nabízí ostatní automobilky od základu je potřeba sáhnout po výbavě třeba Sport 430 tis !!! Za 330tis nabízí např. Hyundai Accent v plný palbě a nafťákem, který na svůj objem má bezkonkurenční výkon 81 kw !! Dále v časopise psali, že HTP max do města, (pro mě teda ani na stání před barákem :)) ), 1,4 a 1,6 zůstali trochu za očekávaným papírově udávaným výkonem. Obrázek si udělejte samy.. Myslím že v dnešní době si tohle auto koupí jen blázen, který vůbec nemá ponětí o trhu a nebo je zarytej škodovák, kterej si myslí že nic lepšího neexistuje.
reagovať