0
späť

diskuze k tématu: Nová Fabie 3 generace

kategórie zaradenia témy: poradna, automobilky, česká vozidla
Kamil1980
počet príspevkov5
dátum registrácie25.02.2015
Streda 08.07.2015 22:01, Nová Fabie 3 generace
dobrej den jaky je váš názor na Fabiu 3 kombi chci si koupit tsi 1.2 81 kw style. děkuji za názory
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Sobota 11.07.2015 00:47, re:
Dobrý den. Informace o Škodě Fabia s motorizací 1.2 TSI 81 kW najdete v našem redakčním testu, který vyjde 20.7.
reagovať
Paul
počet príspevkov773
dátum registrácie07.11.2008
Pondelok 13.07.2015 12:47, RE: Nová Fabie 3 generace
Kamil1980 napísal:
dobrej den jaky je váš názor na Fabiu 3 kombi chci si koupit tsi 1.2 81 kw style. děkuji za názory

Nejvýhodnější možná verze nové Fabie, jak po stránce motorové, tak výbavové. Myslím že za ty peníze je to dobrý kup. Motor můžu jen pochválit, jel jsem v něm v Octavii 3 a je nečekaně pružný, tichý s pěkným zátahem a spotřeba se pohybovala pod 6,5l.
reagovať
Kohout Pavel
počet príspevkov65
dátum registrácie28.11.2013
Streda 15.07.2015 10:55, Fabia vs. Leon
Vybírám také auto pro manželku+děti s větším kufrem, tak jsem se přes malá MPV (Scenic, C-max) dostal ke kombíkům. Fabia Style mi v konfigurátoru s minimem extra příslušenství vyšla na 345.000,- Kč (bílá barva). Otázka je, jakou slevu lze z prodejce vymámit, ale dle mých zkušeností z minula sleví tak max. 3 až 5 %. Fabia se dobře prodává, tak nemají důvod si kazit cenu.

Díval jsem se na stránky Seatu a ve skladovkách mají např. Leon ST Reference 1,2 TSI 81 kW za 340.000,- Kč (vč. aut. klima, el. zadních oken, bílá barva) . Z nabídky není patrné, zda v tom není nějaký háček typu financování na leasing atd.
Nicméně, Leon je o třídu větší auto než Fabia a cena je podobná. Seat tolik aut v ČR neprodává, tak šance na slevu je myslím větší.
reagovať
stréc od piva
počet príspevkov652
dátum registrácie23.11.2007
Streda 15.07.2015 18:35, RE: Fabia vs. Leon
Kohout Pavel napísal:
Vybírám také auto pro manželku+děti s větším kufrem, tak jsem se přes malá MPV (Scenic, C-max) dostal ke kombíkům. Fabia Style mi v konfigurátoru s minimem extra příslušenství vyšla na 345.000,- Kč (bílá barva). Otázka je, jakou slevu lze z prodejce vymámit, ale dle mých zkušeností z minula sleví tak max. 3 až 5 %. Fabia se dobře prodává, tak nemají důvod si kazit cenu.Díval jsem se na stránky Seatu a ve skladovkách mají např. Leon ST Reference 1,2 TSI 81 kW za 340.000,- Kč (vč. aut. klima, el. zadních oken, bílá barva) . Z nabídky není patrné, zda v tom není nějaký háček typu financování na leasing atd.Nicméně, Leon je o třídu větší auto než Fabia a cena je podobná. Seat tolik aut v ČR neprodává, tak šance na slevu je myslím větší.

být vámi jdu určitě do Seatu.Jednak tím člověk není za ovci....ale hlavně,je to auto podvozkem,konceptem Octavie...čili o level výše než poptávána Fabie.
Samozřejmě prodejce dokáže vykouzlit nějakou cenu,ale nebudou to desítky procent,takže spíš bych to směřoval na nějaké výbavové bonusy (zimní gumy atd)...

pěkná komparace je na
http://www.autorevue.cz/skoda-octavia-combi-14-tsi-vs-seat-leon-st-14-tsi-jehla-v-kupce-sena
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.