0
späť

diskuze k tématu: Nejde nastartovat(fabia1) obrázek baterky, ale ta je v pořádku... co tomu je ?

kategórie zaradenia témy: poradna, technické dotazy, ostatní, automobilky, česká vozidla, ostatní
Joe007
počet príspevkov2
dátum registrácie10.11.2015
Nedela 22.11.2015 19:36, Nejde nastartovat(fabia1) obrázek baterky, ale ta je v pořádku... co tomu je ?
Dobrý večer,
Vyskytl se mi takový "menší" problém. Dnešní odpoledne jsem chtěl vyjet s mojí Fabii 1.4 mpi-LPG
Nastartoval jsem motor. Bežel asi tak sekundu, dvě a potom zdechl. Od té doby nejde nastartovat už vůbec. Na palubovce mi svítí baterka, ale tou to určitě není (normálně se točí) . Zkoušel jsem už : startovací kabely, externí zdroj (baterii). Když startuji, tak z výfuku nejde cítit nějak rapidně benzín... Nejsem žádný mechanik a moc se v autech nevyznám, takže bych prosil o nějaké rady. Co by to tak podle vašeho odhadu mohlo být ?
reagovať
brin
počet príspevkov727
dátum registrácie28.03.2011
Pondelok 23.11.2015 10:08, Snímač teploty motoru
Odhadem snímač teploty motoru.
reagovať
Marek - TipCars.com
počet príspevkov52
dátum registrácie03.11.2015
Pondelok 07.12.2015 01:24, re:
Dobrý den. Pravděpodobně se jedná o závadu ve snímači otáček klikové hřídel. Signál z něj je pro chod motoru nezbytný, a pokud je vadný nebo přerušovaný, motor se může chovat podobně, jak popisujete. Často se toto stává až u teplého motoru (studený běží v pořádku, teplý potom někdy nejde ani nastartovat a musí se počkat, až teplota klesne).
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.