Paul napísal:
nepřihlášený uživatel napísal:
Dobrý den,mám škoda fabia combi 1.4 mpi r.v.2001mám najeto 398000km škoda měla vždy pravidelný servis jen posledních 30tis.km ne . Dá se nějak potvrdit kolik s ní asi ještě najedu nebo se mám poohlížet po jiném autě děkuji.
Slušná porce km. Trochu jsem nepochopil to se servisem. Posledních 30 000 km nebyl žádný, nebo jen neautorizovaný? Jinak pokud je auto OK, projde technickou a nerozpadá se před očima, tak je zde několik možností: 1. dojezdit a při hrozbě vysoké investice (převodovka KO...) prodat na ND, 2. nechat v rodině na popojíždění nebo naučení a koupit něco novějšího, 3. prodat, ale předem počítat s tím, že částka bude spíš symbolická
Připojuji se k dotazu, co znamená posledních 30 tisíc bez servisu? Pokud se alespoň v motoru vyměnil olej, tak se až tolik dít nemusí a vše ostatní (filtry, brzdovka atp.) lze dohnat. Měření tlaků ve válci řekne, jak moc je motor utahaný, ale pokud nežere olej, vodu, nekucká a dobře se spouští, tak má slušné šance běžet dlouho. Na podvozek musí někdou kouknout, stejně jako na brzdy. To je základ a ostatní věci jsou jen pro pohodlí, if any.
Nemá smysl se snažit zbavit neprodejného auta, klidně bych ho nechal "dožít" ve svém vlastnictví.