Paul napísal:
free78 napísal:
nepřihlášený uživatel napísal:
Chtěl bych vědět, jak nejlépe využít prostory a možnosti tohoto vozu k sexu. díky!
Obecné rady platné ve všech vozech1. možnost - sklopená sedačka spolujezdce. On dole, ona nahoře2. možnost - zadní sedačka3. možnost - u některých větších vozů (nemám na mysli Fabii) lze sklopit zadní sedačky a prostor kufru + zadních sedaček pak tvoří rovinu. Místa skoro jak v posteli. Akorát nad hlavou je to méně prostorově výrazné...4. možnost - mimo vůz. Ona sedí na kapotě. On stojí před ní.... Ale pozor na prosednutí kapoty! ;)Upozornění - při sexu v autě se na sklech sráží větší množství rosy. Pokud souložíte s kolegyní z práce a pak pospícháte domů, je vhodné skla nejprve utřít :) ;)
Doplnil bych výše uvedené obecnými poznatky z praxe a konkrétními k provozování v krátké Fabii. Ve Fabii je to ideální vzadu, kdy figurantka leží na zádech na sedačce a vy si kleknete jedním kolenem na středový tunel na podlaze a druhé koleno máte na sedačce. Navíc je tím figurantka krytá a v pohodě a vy se můžete i podívat, jestli se neblíží nějaký čumil nebo jiná nežádoucí osoba
Teď trochu obecných rad - parkujte čumákem do křoví, zadní část se rychle zapaří a je méně prosklená, takže pak za chvíli není dovnitř vidět. Vozte s sebou 2 čisté deky (jednu na sedačku proti skvrnám) a polštářek, partnerku to potěší. Přední sedačky vždy odsuňte dopředu, získáte tím dost místa. Mějte víc vytipovaných míst, zvlášť v hustěji obydlených oblastech, může být míst málo ale lidí se stejným nápadem hodně. Hledání místa na poslední chvíli působí neprofesionálně a znervózňuje obě strany! Před započetím je třeba se zout, hlavně partnerka! Rada na závěr. Po ukončení auto vyvětrejte a ukliďte. Zvlášť uspokojená partnerka dokáže v autě nechat ledacos, tak ať pak nemáte doma či v práci nepříjemný pjůsej
Přeji hodně zdaru a jak říkali snowboarďáci:,,Stříkej!!!´´
Asi tak před 17 lety se mi přihodilo, že se zadařilo po diskotéce. Proběhla akce na zadním sedadle. Po odchodu figurantky jsem nicméně zjistil, že auto (služební Felicie) nejde nastartovat. Hm, tak a mám to. Asi jsme poslechem rádia vybili baterku. Bylo asi tak půl třetí ráno a místo to bylo řádně odlehlé. Já měl asi tak kolem šesté odjíždět na služebku do Prahy. Stopnul jsem nějakého kolem jedoucího strejce, aby mne odtáhnul do města. Po odtažení jsem začal laborovat co s nefunkčním autem. Zkoušel jsem i vyměnit autobaterii. Nic nepomáhalo. Asi tak půl hodiny před plánovaným odjezdem na služebku jsem zdeptaný a vyčerpaný sedl za volant. Zrak mi sjel vlevo na dveře. TAJNEJ! Já jsem vůl! Slečna figurantka asi nohou omylelm přepla tajný vypínač a proto nešlo auto nastartovat. Cvaknul jsem vypínačem a vše bylo OK.
Zde by mohl být konec příběhu, ale není. Auto nás v práci sdílelo více lidí. Když jej následující den odvezl ženatý kolega domů, měl prý nepříjemný pohovor s manželkou. V autě se našel vyšívaný kapesníček.
------
Co se týče místa doporučovaného místa vzadu - všimnul jsem si, že některá auta jsou docela úzká a figurantka se může při akci bouchat do hlavy. Dále, vytlačený vyrýsovaný vzor gumového koberečku na kolenou figuranta se může obtížněji doma vysvětlovat manželkám. Figurantky si také stěžují na tlačící přesky bezpečnostních pásů.
Při využití zadní sedačky tak, že figurantka jakoby kouká přes zadní sklo ven a figurant k ní přistoupí zezadu bylo zjištěno, že sice designově elegantní, místem však skromná svažující se karoserie není pro tento způsob právě to nejlepší, neboť figurant nemá pak dostatek místa na hlavu.
------
S nutností zavčas předem nalézt vhodné místo souhlasím. Nevěřili by jste jak je někdy ve městě složité najít místečko bez pouličního osvětlení a okolo chodících pejskařů.