0
späť

diskuze k tématu: jak sexovat v Fabii1 hatchback ?

kategórie zaradenia témy: poradna, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 10.11.2015 10:55, jak sexovat v Fabii1 hatchback ?
Chtěl bych vědět, jak nejlépe využít prostory a možnosti tohoto vozu k sexu. díky!
reagovať
free78
počet príspevkov300
dátum registrácie19.09.2008
Utorok 10.11.2015 11:05, RE: jak sexovat v Fabii1 hatchback ?
nepřihlášený uživatel napísal:
Chtěl bych vědět, jak nejlépe využít prostory a možnosti tohoto vozu k sexu. díky!

Obecné rady platné ve všech vozech
1. možnost - sklopená sedačka spolujezdce. On dole, ona nahoře
2. možnost - zadní sedačka
3. možnost - u některých větších vozů (nemám na mysli Fabii) lze sklopit zadní sedačky a prostor kufru + zadních sedaček pak tvoří rovinu. Místa skoro jak v posteli. Akorát nad hlavou je to méně prostorově výrazné...
4. možnost - mimo vůz. Ona sedí na kapotě. On stojí před ní.... Ale pozor na prosednutí kapoty! ;)

Upozornění - při sexu v autě se na sklech sráží větší množství rosy. Pokud souložíte s kolegyní z práce a pak pospícháte domů, je vhodné skla nejprve utřít :) ;)
reagovať
David V
počet príspevkov2067
dátum registrácie16.05.2007
Utorok 10.11.2015 11:08, RE: jak sexovat v Fabii1 hatchback ?

Napadá mě obligátní řešení přes přední blatník, popřípadě fixovat hlavu přivřením otevřeného okénka (tělo opět zvenčí).
Např. amíci o našich autech (evropských) říkají, že jsou to antikoncepční prostředky.
reagovať
Ma007
počet príspevkov197
dátum registrácie26.11.2013
Utorok 10.11.2015 11:43, xyx
no skúšal som to v octe I a samozrejme nebolo to ono. Vo fabii si to ani predstaviť neviem. Čo tak za fabiu zapriahnuť karavan?
reagovať
Paul
počet príspevkov773
dátum registrácie07.11.2008
Utorok 10.11.2015 11:51, RE: jak sexovat v Fabii1 hatchback ?
free78 napísal:
Obecné rady platné ve všech vozech1. možnost - sklopená sedačka spolujezdce. On dole, ona nahoře2. možnost - zadní sedačka3. možnost - u některých větších vozů (nemám na mysli Fabii) lze sklopit zadní sedačky a prostor kufru + zadních sedaček pak tvoří rovinu. Místa skoro jak v posteli. Akorát nad hlavou je to méně prostorově výrazné...4. možnost - mimo vůz. Ona sedí na kapotě. On stojí před ní.... Ale pozor na prosednutí kapoty! ;)Upozornění - při sexu v autě se na sklech sráží větší množství rosy. Pokud souložíte s kolegyní z práce a pak pospícháte domů, je vhodné skla nejprve utřít :) ;)

Doplnil bych výše uvedené obecnými poznatky z praxe a konkrétními k provozování v krátké Fabii.

Ve Fabii je to ideální vzadu, kdy figurantka leží na zádech na sedačce a vy si kleknete jedním kolenem na středový tunel na podlaze a druhé koleno máte na sedačce. Navíc je tím figurantka krytá a v pohodě a vy se můžete i podívat, jestli se neblíží nějaký čumil nebo jiná nežádoucí osoba

Teď trochu obecných rad - parkujte čumákem do křoví, zadní část se rychle zapaří a je méně prosklená, takže pak za chvíli není dovnitř vidět. Vozte s sebou 2 čisté deky (jednu na sedačku proti skvrnám) a polštářek, partnerku to potěší. Přední sedačky vždy odsuňte dopředu, získáte tím dost místa. Mějte víc vytipovaných míst, zvlášť v hustěji obydlených oblastech, může být míst málo ale lidí se stejným nápadem hodně. Hledání místa na poslední chvíli působí neprofesionálně a znervózňuje obě strany! Před započetím je třeba se zout, hlavně partnerka!

Rada na závěr. Po ukončení auto vyvětrejte a ukliďte. Zvlášť uspokojená partnerka dokáže v autě nechat ledacos, tak ať pak nemáte doma či v práci nepříjemný pjůsej

Přeji hodně zdaru a jak říkali snowboarďáci:,,Stříkej!!!´´
reagovať
free78
počet príspevkov300
dátum registrácie19.09.2008
Utorok 10.11.2015 13:16, RE: jak sexovat v Fabii1 hatchback ?
Paul napísal:
free78 napísal:
Obecné rady platné ve všech vozech1. možnost - sklopená sedačka spolujezdce. On dole, ona nahoře2. možnost - zadní sedačka3. možnost - u některých větších vozů (nemám na mysli Fabii) lze sklopit zadní sedačky a prostor kufru + zadních sedaček pak tvoří rovinu. Místa skoro jak v posteli. Akorát nad hlavou je to méně prostorově výrazné...4. možnost - mimo vůz. Ona sedí na kapotě. On stojí před ní.... Ale pozor na prosednutí kapoty! ;)Upozornění - při sexu v autě se na sklech sráží větší množství rosy. Pokud souložíte s kolegyní z práce a pak pospícháte domů, je vhodné skla nejprve utřít :) ;)
Doplnil bych výše uvedené obecnými poznatky z praxe a konkrétními k provozování v krátké Fabii. Ve Fabii je to ideální vzadu, kdy figurantka leží na zádech na sedačce a vy si kleknete jedním kolenem na středový tunel na podlaze a druhé koleno máte na sedačce. Navíc je tím figurantka krytá a v pohodě a vy se můžete i podívat, jestli se neblíží nějaký čumil nebo jiná nežádoucí osoba Teď trochu obecných rad - parkujte čumákem do křoví, zadní část se rychle zapaří a je méně prosklená, takže pak za chvíli není dovnitř vidět. Vozte s sebou 2 čisté deky (jednu na sedačku proti skvrnám) a polštářek, partnerku to potěší. Přední sedačky vždy odsuňte dopředu, získáte tím dost místa. Mějte víc vytipovaných míst, zvlášť v hustěji obydlených oblastech, může být míst málo ale lidí se stejným nápadem hodně. Hledání místa na poslední chvíli působí neprofesionálně a znervózňuje obě strany! Před započetím je třeba se zout, hlavně partnerka! Rada na závěr. Po ukončení auto vyvětrejte a ukliďte. Zvlášť uspokojená partnerka dokáže v autě nechat ledacos, tak ať pak nemáte doma či v práci nepříjemný pjůsej Přeji hodně zdaru a jak říkali snowboarďáci:,,Stříkej!!!´´

Asi tak před 17 lety se mi přihodilo, že se zadařilo po diskotéce. Proběhla akce na zadním sedadle. Po odchodu figurantky jsem nicméně zjistil, že auto (služební Felicie) nejde nastartovat. Hm, tak a mám to. Asi jsme poslechem rádia vybili baterku. Bylo asi tak půl třetí ráno a místo to bylo řádně odlehlé. Já měl asi tak kolem šesté odjíždět na služebku do Prahy. Stopnul jsem nějakého kolem jedoucího strejce, aby mne odtáhnul do města. Po odtažení jsem začal laborovat co s nefunkčním autem. Zkoušel jsem i vyměnit autobaterii. Nic nepomáhalo. Asi tak půl hodiny před plánovaným odjezdem na služebku jsem zdeptaný a vyčerpaný sedl za volant. Zrak mi sjel vlevo na dveře. TAJNEJ! Já jsem vůl! Slečna figurantka asi nohou omylelm přepla tajný vypínač a proto nešlo auto nastartovat. Cvaknul jsem vypínačem a vše bylo OK.
Zde by mohl být konec příběhu, ale není. Auto nás v práci sdílelo více lidí. Když jej následující den odvezl ženatý kolega domů, měl prý nepříjemný pohovor s manželkou. V autě se našel vyšívaný kapesníček.
------
Co se týče místa doporučovaného místa vzadu - všimnul jsem si, že některá auta jsou docela úzká a figurantka se může při akci bouchat do hlavy. Dále, vytlačený vyrýsovaný vzor gumového koberečku na kolenou figuranta se může obtížněji doma vysvětlovat manželkám. Figurantky si také stěžují na tlačící přesky bezpečnostních pásů.
Při využití zadní sedačky tak, že figurantka jakoby kouká přes zadní sklo ven a figurant k ní přistoupí zezadu bylo zjištěno, že sice designově elegantní, místem však skromná svažující se karoserie není pro tento způsob právě to nejlepší, neboť figurant nemá pak dostatek místa na hlavu.
------
S nutností zavčas předem nalézt vhodné místo souhlasím. Nevěřili by jste jak je někdy ve městě složité najít místečko bez pouličního osvětlení a okolo chodících pejskařů.
reagovať
PetrT
počet príspevkov1076
dátum registrácie24.05.2009
Utorok 10.11.2015 13:30, fabia
Fabií bych tak maximálně dojel na hotel :D
Zlatý Multivan. I když - celou dobu jsem si říkal jak je to ideální auto a až nedávno si všiml že když se uvnitř někdo pohybuje auto se pěkně kýve na strany. Takže tmavá okna nikterak nepomohla a u toho Tesca v Letnanech to kolikrát bylo asi pro okoloprojíždějící zajímavé... uvnitř mi to nikdy nedošlo.
reagovať
marek.sakarFB
počet príspevkov22
dátum registrácie21.10.2013
Utorok 10.11.2015 15:03, xXx
Mám Passata 3C Variant. Když sklopím sedačky tak je to krásné lůžko jenže já jsem nenažranej tak jsem si koupil VW T5 long kde si udělám celou postel
reagovať
HoNZA
počet príspevkov248
dátum registrácie28.04.2008
Utorok 10.11.2015 15:25, fabie?
při mých 190 cm je fabie v tomhle případě za trest nebo spíš k pláči. Dodge Durango - vyzkoušené a pohodlné a navíc se nehoupe /jen decentně/
reagovať
Paul
počet príspevkov773
dátum registrácie07.11.2008
Utorok 10.11.2015 15:42, RE: jak sexovat v Fabii1 hatchback ?
free78 napísal:
Paul napísal:
free78 napísal:
Doplnil bych výše uvedené obecnými poznatky z praxe a konkrétními k provozování v krátké Fabii. Ve Fabii je to ideální vzadu, kdy figurantka leží na zádech na sedačce a vy si kleknete jedním kolenem na středový tunel na podlaze a druhé koleno máte na sedačce. Navíc je tím figurantka krytá a v pohodě a vy se můžete i podívat, jestli se neblíží nějaký čumil nebo jiná nežádoucí osoba Teď trochu obecných rad - parkujte čumákem do křoví, zadní část se rychle zapaří a je méně prosklená, takže pak za chvíli není dovnitř vidět. Vozte s sebou 2 čisté deky (jednu na sedačku proti skvrnám) a polštářek, partnerku to potěší. Přední sedačky vždy odsuňte dopředu, získáte tím dost místa. Mějte víc vytipovaných míst, zvlášť v hustěji obydlených oblastech, může být míst málo ale lidí se stejným nápadem hodně. Hledání místa na poslední chvíli působí neprofesionálně a znervózňuje obě strany! Před započetím je třeba se zout, hlavně partnerka! Rada na závěr. Po ukončení auto vyvětrejte a ukliďte. Zvlášť uspokojená partnerka dokáže v autě nechat ledacos, tak ať pak nemáte doma či v práci nepříjemný pjůsej Přeji hodně zdaru a jak říkali snowboarďáci:,,Stříkej!!!´´
Asi tak před 17 lety se mi přihodilo, že se zadařilo po diskotéce. Proběhla akce na zadním sedadle. Po odchodu figurantky jsem nicméně zjistil, že auto (služební Felicie) nejde nastartovat. Hm, tak a mám to. Asi jsme poslechem rádia vybili baterku. Bylo asi tak půl třetí ráno a místo to bylo řádně odlehlé. Já měl asi tak kolem šesté odjíždět na služebku do Prahy. Stopnul jsem nějakého kolem jedoucího strejce, aby mne odtáhnul do města. Po odtažení jsem začal laborovat co s nefunkčním autem. Zkoušel jsem i vyměnit autobaterii. Nic nepomáhalo. Asi tak půl hodiny před plánovaným odjezdem na služebku jsem zdeptaný a vyčerpaný sedl za volant. Zrak mi sjel vlevo na dveře. TAJNEJ! Já jsem vůl! Slečna figurantka asi nohou omylelm přepla tajný vypínač a proto nešlo auto nastartovat. Cvaknul jsem vypínačem a vše bylo OK. Zde by mohl být konec příběhu, ale není. Auto nás v práci sdílelo více lidí. Když jej následující den odvezl ženatý kolega domů, měl prý nepříjemný pohovor s manželkou. V autě se našel vyšívaný kapesníček. ------ Co se týče místa doporučovaného místa vzadu - všimnul jsem si, že některá auta jsou docela úzká a figurantka se může při akci bouchat do hlavy. Dále, vytlačený vyrýsovaný vzor gumového koberečku na kolenou figuranta se může obtížněji doma vysvětlovat manželkám. Figurantky si také stěžují na tlačící přesky bezpečnostních pásů. Při využití zadní sedačky tak, že figurantka jakoby kouká přes zadní sklo ven a figurant k ní přistoupí zezadu bylo zjištěno, že sice designově elegantní, místem však skromná svažující se karoserie není pro tento způsob právě to nejlepší, neboť figurant nemá pak dostatek místa na hlavu. ------ S nutností zavčas předem nalézt vhodné místo souhlasím. Nevěřili by jste jak je někdy ve městě složité najít místečko bez pouličního osvětlení a okolo chodících pejskařů.

Supr příběh, a poučný! ještě jsem si uvědomil jednu takovou věc co se mi stala a od té doby si dávám pozor... Vzhledem k tomu, že se většina auto-akcí koná na odlehlých místech a ne moc pevných cestách, je dobré zastavit tak, aby se dalo pak vyjet. Kolikrát se auto na rozbředlejší cestě nebo plácku při akci zaboří, nebo nedej bože, když začne hustě pršet a z cesty a plácku se stane bažina. A to se mi jednou stalo. Zaparkoval jsem na sjezdu z lesní cesty, skvělé místo, než přišel liják a auto se zabořilo. Ještě že bylo kolem spousta větví, které jsem nacpal pod kola a vystlal jimi příjezd. I tak ale musela partnerka zatlačit, protože k její smůle neuměla moc řídit a nemohl jsem riskovat další zaboření. No nakonec to dopadlo dobře a spravila to návštěva obchoďáku pro náhradu za zablácené svršky. A poučení zní, stavím jen tam, odkud pak i vyjedu
reagovať
saperV
počet príspevkov14
dátum registrácie12.11.2013
Utorok 10.11.2015 16:49, no toto
zajímavé, tak to je první téma pro fórum, kde si přispěvatelé skutečně radí a nedokazují si, jaký je kdo ignorant a blbec, jak bývá zvykem u některých pisálků................za sebe se k tématu nemohu vyjádřit, protože tenkrát fabie ještě neexistovala
reagovať
PetrT
počet príspevkov1076
dátum registrácie24.05.2009
Utorok 10.11.2015 17:11, RE: jak sexovat v Fabii1 hatchback ?
Paul napísal:
free78 napísal:
Paul napísal:
free78 napísal:
Asi tak před 17 lety se mi přihodilo, že se zadařilo po diskotéce. Proběhla akce na zadním sedadle. Po odchodu figurantky jsem nicméně zjistil, že auto (služební Felicie) nejde nastartovat. Hm, tak a mám to. Asi jsme poslechem rádia vybili baterku. Bylo asi tak půl třetí ráno a místo to bylo řádně odlehlé. Já měl asi tak kolem šesté odjíždět na služebku do Prahy. Stopnul jsem nějakého kolem jedoucího strejce, aby mne odtáhnul do města. Po odtažení jsem začal laborovat co s nefunkčním autem. Zkoušel jsem i vyměnit autobaterii. Nic nepomáhalo. Asi tak půl hodiny před plánovaným odjezdem na služebku jsem zdeptaný a vyčerpaný sedl za volant. Zrak mi sjel vlevo na dveře. TAJNEJ! Já jsem vůl! Slečna figurantka asi nohou omylelm přepla tajný vypínač a proto nešlo auto nastartovat. Cvaknul jsem vypínačem a vše bylo OK. Zde by mohl být konec příběhu, ale není. Auto nás v práci sdílelo více lidí. Když jej následující den odvezl ženatý kolega domů, měl prý nepříjemný pohovor s manželkou. V autě se našel vyšívaný kapesníček. ------ Co se týče místa doporučovaného místa vzadu - všimnul jsem si, že některá auta jsou docela úzká a figurantka se může při akci bouchat do hlavy. Dále, vytlačený vyrýsovaný vzor gumového koberečku na kolenou figuranta se může obtížněji doma vysvětlovat manželkám. Figurantky si také stěžují na tlačící přesky bezpečnostních pásů. Při využití zadní sedačky tak, že figurantka jakoby kouká přes zadní sklo ven a figurant k ní přistoupí zezadu bylo zjištěno, že sice designově elegantní, místem však skromná svažující se karoserie není pro tento způsob právě to nejlepší, neboť figurant nemá pak dostatek místa na hlavu. ------ S nutností zavčas předem nalézt vhodné místo souhlasím. Nevěřili by jste jak je někdy ve městě složité najít místečko bez pouličního osvětlení a okolo chodících pejskařů.
Supr příběh, a poučný! ještě jsem si uvědomil jednu takovou věc co se mi stala a od té doby si dávám pozor... Vzhledem k tomu, že se většina auto-akcí koná na odlehlých místech a ne moc pevných cestách, je dobré zastavit tak, aby se dalo pak vyjet. Kolikrát se auto na rozbředlejší cestě nebo plácku při akci zaboří, nebo nedej bože, když začne hustě pršet a z cesty a plácku se stane bažina. A to se mi jednou stalo. Zaparkoval jsem na sjezdu z lesní cesty, skvělé místo, než přišel liják a auto se zabořilo. Ještě že bylo kolem spousta větví, které jsem nacpal pod kola a vystlal jimi příjezd. I tak ale musela partnerka zatlačit, protože k její smůle neuměla moc řídit a nemohl jsem riskovat další zaboření. No nakonec to dopadlo dobře a spravila to návštěva obchoďáku pro náhradu za zablácené svršky. A poučení zní, stavím jen tam, odkud pak i vyjedu

jj, to znám taky. Jednou jsem po akci při otáčení zapadl předníma kolama do příkopu, uplná prdel někde kousek od Okoře. A slečna měla za hodinu střídat kolegyni za barem... Asi po 15 minutách kolem jela X5 ale neměli jsme ani jeden lano, tak pán povídá - pošlu Ivana s traktorem, mám tu kousek farmu. Za dalších 15min přijel ukrajinec ve slipech s John Deerem a vytáhl mě z pangejtu.
:D A potom prý že čtyřkolka je zbytečná.
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Utorok 10.11.2015 19:33, Prostor
Já měl největší zážitky v renaultu 5, přední sedačky sklopit dopředu a místa že se tam dalo tancovat...:_)

Pak další zajímavé auto, Subaru Outback druhé nebo třetí genrace, velké střešní okno, na lesní cestě vykukovací hlava slečny / paní ú cizí manželky moc nevadí...a je to čtyřkolka, takže se dá i vyjet z té zablácené cesty.

A pak taky Transit furgon, tam je místa habakuk i na swingers , a nad kabinou úložný prostor pro deky

Měl někdo někdy kvalitní sex v maluchovi ??? to by mě fakt zajímalo

Otík

PS: konečně diskuse která se dá číst
reagovať
Reno
počet príspevkov1352
dátum registrácie30.03.2010
Streda 11.11.2015 12:11, ...
Než souložit v autě, tak to radši vůbec:/
reagovať
driver111
počet príspevkov528
dátum registrácie13.03.2013
Streda 11.11.2015 13:17, RE: ...
Reno napísal:

tys nebyl mladý?
reagovať
KoobaS
počet príspevkov1042
dátum registrácie23.04.2014
Streda 11.11.2015 13:47, RE: ...
driver111 napísal:
Reno napísal:
tys nebyl mladý?

Teda, já se tak cítím i dnes. Ale i Zafira B mi je malá :D Asi nejsem správně ohebnej na dovádění v autě. Testováno ve Focusu I a Zafiře B, ale přijde mi to dost nepohodlný, doma je doma :)
reagovať
Reno
počet príspevkov1352
dátum registrácie30.03.2010
Streda 11.11.2015 15:38, RE: ...
driver111 napísal:
Reno napísal:
tys nebyl mladý?

byl jsem mladý a pak jsem si teprve koupil auto:)

reagovať
Petr S
počet príspevkov1250
dátum registrácie28.11.2008
Streda 11.11.2015 17:55, Afrodisiakum
K tomu sexování by to chtělo ještě nejaké spolehlivé afrodisiakum. Např. Mercedes
reagovať
marek.sakarFB
počet príspevkov22
dátum registrácie21.10.2013
Streda 18.11.2015 13:05, RE: Prostor
otík napísal:
Já měl největší zážitky v renaultu 5, přední sedačky sklopit dopředu a místa že se tam dalo tancovat...:_)Pak další zajímavé auto, Subaru Outback druhé nebo třetí genrace, velké střešní okno, na lesní cestě vykukovací hlava slečny / paní ú cizí manželky moc nevadí...a je to čtyřkolka, takže se dá i vyjet z té zablácené cesty.A pak taky Transit furgon, tam je místa habakuk i na swingers , a nad kabinou úložný prostor pro deky Měl někdo někdy kvalitní sex v maluchovi ??? to by mě fakt zajímalo OtíkPS: konečně diskuse která se dá číst

Mám kamaráda který říká že v maluchovi se to dělá líp než v jeho druhém autě Nissan 200sx
reagovať
tomaskrtek
počet príspevkov982
dátum registrácie18.03.2008
Streda 18.11.2015 13:36, RE: Prostor
marek.sakarFB napísal:
otík napísal:
Já měl největší zážitky v renaultu 5, přední sedačky sklopit dopředu a místa že se tam dalo tancovat...:_)Pak další zajímavé auto, Subaru Outback druhé nebo třetí genrace, velké střešní okno, na lesní cestě vykukovací hlava slečny / paní ú cizí manželky moc nevadí...a je to čtyřkolka, takže se dá i vyjet z té zablácené cesty.A pak taky Transit furgon, tam je místa habakuk i na swingers , a nad kabinou úložný prostor pro deky Měl někdo někdy kvalitní sex v maluchovi ??? to by mě fakt zajímalo OtíkPS: konečně diskuse která se dá číst
Mám kamaráda který říká že v maluchovi se to dělá líp než v jeho druhém autě Nissan 200sx

nejmenší auto ve kterém jsem to dělal byla stará Panda. jenže tam když se sklopily přední sedačky až na palubku tak vznikl neuvěřitelný prostor. pochybuji že maluch oproti Sylvii bude mít vzadu nějaké místo. a vepředu je to leda pro trpajzlíky.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.