Citroenak napísal:
Citroen Xsara Break je auto podla vasich poziadaviek. Kufor ma dostatocne velky, ma vyborne motory (benzinovy 1.6, naftovy spolahlivy 1.9D, silnejsi 1.9TD, ale da sa aj 2.0HDI, da sa myslim kupit aj 1.4HDI, ale to bude lenoch), nehrdzavie a je spolahliva. Tak isto je komfortne nastavena pre rodinu, ale podla mna v zakrutach drzi stopu vyborne (mozno som mal len dobre gumy, ale nemal som problem ani s odskakovanim napravy ani nicim podobnym, co sa objavilo v testoch). Na to auto spominam stale, aj ked teraz mam uz C5. Jedina vada na krase je zadna naprava. Pozor na zadne kolesa do A a vrzganie pri nastupovani. Repas ale stoji 300 eur, a je pokoj na dalsich 200k km(podla zatazovania) Viac o nej najdete na fore venovanom tymto autam.
Já bych přidal ještě "dvojče", P 306 Bk, benzín 1,6 72kW. Příjemná jízda, nenáročné auto, sice s archaickým interiérem, ale i ve 200tkm mně kdysi vše fungovalo tak, jak má. Do uvedeného cenového limitu se tazatel vejde s vybaveným autem (př. okna v el.,ABS, klima, 4xairb.), velkým servisem, repasí zadní elastokin. nápravy, zbyde mu na lambdu a cívku (což je jediný, co dokáže do těch 200tkm odejít - vyzkoušeno na 2 exemplářích), a má min 2 roky klid...