0
späť

diskuze k tématu: Dobrý den, chtěl bych poradit jaké auto koupit...

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla
kucis
počet príspevkov2
dátum registrácie03.06.2013
Pondelok 03.06.2013 18:44, Dobrý den, chtěl bych poradit jaké auto koupit...
Prosím poraďte, jaké auto bych si měl koupit do začátků..
Mé požadavky by byly jen takové: vejít se cenou do 100 000 - 120 000 Kč
aby dané auto moc nežralo ( cena pohonných hmot je katastrofální)
aby auto bylo spolehlivé a aby nepotřebovalo pořád a pořád nějaký ten drahý servis...
- Nejspíše bych šel raději do něčeho co by se řídilo lehce, třeba taková Fabia z řad Fresh, Monte Carlo:) .. vypadají hezky...
Děkuji za rady a Váš čas
S pozdravem..
reagovať
tomaskrtek
počet príspevkov982
dátum registrácie18.03.2008
Utorok 04.06.2013 15:44, RE: Dobrý den, chtěl bych poradit jaké auto koupit...
kucis napísal:
Prosím poraďte, jaké auto bych si měl koupit do začátků.. Mé požadavky by byly jen takové: vejít se cenou do 100 000 - 120 000 Kč aby dané auto moc nežralo ( cena pohonných hmot je katastrofální) aby auto bylo spolehlivé a aby nepotřebovalo pořád a pořád nějaký ten drahý servis... - Nejspíše bych šel raději do něčeho co by se řídilo lehce, třeba taková Fabia z řad Fresh, Monte Carlo:) .. vypadají hezky... Děkuji za rady a Váš čas S pozdravem..

další vtipálek. fresh i monte carlo za 120k leda totálku )) srandisto, jdi spamovat jinam.
reagovať
David V
počet príspevkov2067
dátum registrácie16.05.2007
Utorok 04.06.2013 15:56, RE: Dobrý den, chtěl bych poradit jaké auto koupit...
tomaskrtek napísal:
kucis napísal:
Prosím poraďte, jaké auto bych si měl koupit do začátků.. Mé požadavky by byly jen takové: vejít se cenou do 100 000 - 120 000 Kč aby dané auto moc nežralo ( cena pohonných hmot je katastrofální) aby auto bylo spolehlivé a aby nepotřebovalo pořád a pořád nějaký ten drahý servis... - Nejspíše bych šel raději do něčeho co by se řídilo lehce, třeba taková Fabia z řad Fresh, Monte Carlo:) .. vypadají hezky... Děkuji za rady a Váš čas S pozdravem..
další vtipálek. fresh i monte carlo za 120k leda totálku )) srandisto, jdi spamovat jinam.

Nenech prchlivost cloumat svým majestátem

Pánovi bych poradil si uvedený požadavek vyklikat zde v auto inzerci, aby viděl, jaké Fábie se dají za uvedenou částku pořídit. A podotýkám, že Fabie je v kategorii malých vozů a pokud si ji někdo koupí v naftě, musí k tomu mít hodně dobrý důvod ("levná" nafta, extrémní nájezd, patriotismus).
reagovať
gablenz
počet príspevkov137
dátum registrácie12.01.2009
Utorok 04.06.2013 16:01, Lehoučce,
aby se to řídilo lehce, lehoučce, to by se pánovi líbilo.
reagovať
kucis
počet príspevkov2
dátum registrácie03.06.2013
Utorok 04.06.2013 21:56, Achjo
No navážet se nemusíte..já jsem obeznámen s cenami Monte Carla a Fresh- byla to jen ukázka mého vkusu..

A ano, aby se to řídilo pokud možno lehce, to by se snad líbilo každému, ne?...

Jak tu psal pan David V.. raději si zde v auto inzerci vyklikám dané údaje a budu vybírat a pročtu recenze lidí, kteří nemají v úmyslu hned "flamovat".. Tak se omlouvám za to, že jsem chtěl poradit od někoho snad zkušenějšího..
reagovať
Petr S
počet príspevkov1250
dátum registrácie28.11.2008
Streda 05.06.2013 00:40, RE: Achjo
kucis napísal:
No navážet se nemusíte..já jsem obeznámen s cenami Monte Carla a Fresh- byla to jen ukázka mého vkusu..A ano, aby se to řídilo pokud možno lehce, to by se snad líbilo každému, ne?...Jak tu psal pan David V.. raději si zde v auto inzerci vyklikám dané údaje a budu vybírat a pročtu recenze lidí, kteří nemají v úmyslu hned "flamovat".. Tak se omlouvám za to, že jsem chtěl poradit od někoho snad zkušenějšího..

Co se týče lehkosti řízení, tak lehce se řídí i auto bez posilovače 99.9% času kdy jede rychlostí větší než 5 km/h. Tohle bych vůbec neřešil. Zrovna tak bych neřešil spotřebu. Takto jsem uvažoval u svého prvního auta a koupil 2.0L co žral 8,5L. Daleko podstatnější jsou investice do oprav. Jdi klidně proti proudu a kup levnějí, ale spolehlivé auto, o které ostatní nemají zájem, protože žere o 2-3L víc. Pokud se auto nezačne sypat, tak si ho necháš možná i déle. Mnohem příjemnější je platit trochu víc na pumpě než pořád něco řešit v servisu.
reagovať
Paul
počet príspevkov773
dátum registrácie07.11.2008
Streda 05.06.2013 08:31, Fabia
Někdo si po ránu prostě potřebuje rýpnout, když pak bude celý den stát za ho..., že?

Za tu sumu je velký výběr Fabií. Jak posledních kusů první generace, tak prvních generace druhé. Motor beru jen 1,4 16V 55 kW+, ten je pro Fabii nejvhodnější. S oběmi generacemi jsem se něco najezdil a tak je můžu porovnat. Doporučuji poslední kusy generace první. Ještě se na nich nešetřilo a celkově jsou vychytané. Navíc v počátcích výroby gen. 2 byly problémy se zatékáním.
reagovať
tomaskrtek
počet príspevkov982
dátum registrácie18.03.2008
Streda 05.06.2013 10:44, RE: Achjo
kucis napísal:
No navážet se nemusíte..já jsem obeznámen s cenami Monte Carla a Fresh- byla to jen ukázka mého vkusu..A ano, aby se to řídilo pokud možno lehce, to by se snad líbilo každému, ne?...Jak tu psal pan David V.. raději si zde v auto inzerci vyklikám dané údaje a budu vybírat a pročtu recenze lidí, kteří nemají v úmyslu hned "flamovat".. Tak se omlouvám za to, že jsem chtěl poradit od někoho snad zkušenějšího..

ukázka vkusu? spíše toho že žádný není. a se soudností to bude podobné. co je jednoduššího než si zadat cenové rozpětí, motorizaci, palivo, typ karoserie a požadované stáří, a ze zbylých aut vybrat co se mi líbí, něco si o konkrétním modelu zjistit na příslušných fórech a neházet zde obecný dotaz na který se dá odpovědět patnáctiletým Jaguárem i dvouletou Thalií či Loganem??? to snad zvládne i absolvent osmi tříd obecné školy, ne?!
reagovať
Pepe
počet príspevkov1136
dátum registrácie09.05.2007
Streda 05.06.2013 12:52, RE: Achjo
tomaskrtek napísal:
kucis napísal:
ukázka vkusu? spíše toho že žádný není. a se soudností to bude podobné. co je jednoduššího než si zadat cenové rozpětí, motorizaci, palivo, typ karoserie a požadované stáří, a ze zbylých aut vybrat co se mi líbí, něco si o konkrétním modelu zjistit na příslušných fórech a neházet zde obecný dotaz na který se dá odpovědět patnáctiletým Jaguárem i dvouletou Thalií či Loganem??? to snad zvládne i absolvent osmi tříd obecné školy, ne?!

Souhlas. Je to otázka (ne)vkusu. Zrovna F MonteCarlo je dokonalá ukázka kýče marketingem prezentovaná jako "imidžofka" za strašný prachy. Ano, "závoďák MonteCarlo" nejlépe s HTP je to pravé...
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.