0
späť

diskuze k tématu: diesel nebo benzin

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké palivo vybrat, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 31.07.2015 17:57, diesel nebo benzin
Dobry den, chtel bych se zeptat zda-li zvolit naftu nebo benzin.
V mem pripade by se jednalo o cca 4 roky starou Fabii 1.6 TDI za cca 150 000, najeto ma do 100 000. Plna servisni knizka zadni parkovaci senzory no je to nejaky lepsi paket.
Me pouziti: Do prace jezdim 17 km prakticky po dalnici. Jizda po meste jen obcas a kdyz uz je to po rovince - Frydek-Mistek a Ostrava. Pracuju Po-Pa takze tydne to je minimalne 170 km. Volbu benzinu nemam to bych videl az do budoucna jelikoz moje auto jeste jezdi.
Duvod proc to ted resim Fabie jde pryc z firmy takze byla garazovana pouzivana pouze na dlouhe vzdalenosti (400km).
Dekuji za odpoved
reagovať
kristian2
počet príspevkov273
dátum registrácie31.03.2015
Piatok 31.07.2015 19:15, k
tak jestli jsem to dobře pochopil tak by šlo o odkub od firmi tudíž známá hystorie a pravidelná údržba což je sazka zkoro na jistotu.Na druhou stranu při vašem nájezdu diesel není idealní ale na fábii je ten motor výkonově naddimenzovaný takže by mohl něco vydržet. Za 150 000 jdou kopit i lepší auta ale tady hraje obrovské pro ta známá hystorie
reagovať
brin
počet príspevkov727
dátum registrácie28.03.2011
Piatok 31.07.2015 20:23, Berte
Tu Fábii bych vzal. Jestli bude za dobrou cenu a doposud jezdila bez problémů, jděte do toho.
reagovať
stréc od piva
počet príspevkov652
dátum registrácie23.11.2007
Piatok 31.07.2015 20:43, a
ano kupte ji
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Pondelok 03.08.2015 22:45, RE:
Dobrý den. Váš roční nájezd hovoří spíše pro benzínový motor, pokud ale máte potvrzenu servisní historii vybrané Fabie, měla by být dobrou volbou.
reagovať
Zdeny60
počet príspevkov1248
dátum registrácie08.09.2009
Utorok 04.08.2015 10:01, RE: k
kristian2 napísal:
tak jestli jsem to dobře pochopil tak by šlo o odkub od firmi tudíž známá hystorie a pravidelná údržba což je sazka zkoro na jistotu.Na druhou stranu při vašem nájezdu diesel není idealní ale na fábii je ten motor výkonově naddimenzovaný takže by mohl něco vydržet. Za 150 000 jdou kopit i lepší auta ale tady hraje obrovské pro ta známá hystorie

Ty woe, řekni si vyjmenovaná lsova po "H" A pak se zamysli nad zbytkem pravopisu, to je strašný...
reagovať
Petr S
počet príspevkov1250
dátum registrácie28.11.2008
Utorok 04.08.2015 13:55, RE: k
Zdeny60 napísal:
kristian2 napísal:
Ty woe, řekni si vyjmenovaná lsova po "H" A pak se zamysli nad zbytkem pravopisu, to je strašný...

Když známým vykradli auto, ve kterém jsem měl svůj batoh, tak pan policajt mezi ztracenými věcmi do protokolu zapsal to co jsem mu diktoval, mj. tryko a karymatka
reagovať
PetrT
počet príspevkov1076
dátum registrácie24.05.2009
Utorok 04.08.2015 14:04, RE: k
Petr S napísal:
Zdeny60 napísal:
kristian2 napísal:
Když známým vykradli auto, ve kterém jsem měl svůj batoh, tak pan policajt mezi ztracenými věcmi do protokolu zapsal to co jsem mu diktoval, mj. tryko a karymatka

Hele já kolikrát taky napíšu totální blbost, potom na to čumim jak vejr jestli je to vůbec možný. I si kolikrát ověřuju jak daleko jsou ty písmena na klávesnici od sebe abych si to zdůvodnil :D
S tou hYstorií jsem se zrovna tady seknul nedávno, vím jak se to píše a stejně jsem to napsal 2x blbě. Holt výpadky.
Pokud jde o něco důležitého čtu to klidně i 3x ale na netu u fora na to někdy prdim.

reagovať
Petr S
počet príspevkov1250
dátum registrácie28.11.2008
Utorok 04.08.2015 23:20, RE: k
PetrT napísal:
Petr S napísal:
Zdeny60 napísal:
kristian2 napísal:
Hele já kolikrát taky napíšu totální blbost, potom na to čumim jak vejr jestli je to vůbec možný. I si kolikrát ověřuju jak daleko jsou ty písmena na klávesnici od sebe abych si to zdůvodnil :D S tou hYstorií jsem se zrovna tady seknul nedávno, vím jak se to píše a stejně jsem to napsal 2x blbě. Holt výpadky.Pokud jde o něco důležitého čtu to klidně i 3x ale na netu u fora na to někdy prdim.

Ten policajt psal těch 6-8 řádků protokolu na klasickém psacím stroji asi 1h. Používal jen ukazováky a kadence stisků kláves byla asi 10 za minutu. Času bylo dost. Asi nikdy neviděl v TV něco od Bratři v triku, když napsal tryko.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.