Kybergreg napísal:
Řidiči čím dál víc prasej, už se zase jezdí šedesát a víc na padesátce, stovkou po jižní spojce a podobně. Já bych ten zákon naopak ještě přitvrdil, s českejma řidičema nehne nic jinýho než tvrdá represe, nejlépe finanční v kombinaci s odebíráním řidičáků. Takhle mi nezbude než si koupit pancéřovaný auto, abychom to já a moje rodina přežili, až to do nás nějakej prasopes napálí.
Nečekejme na to, až to opravdu skončí špatně, pojďme se vrátit o pár měsíců zpět a stvořit zákon, který bude v lidech probouzet cit pro odpovědnost a nikoli strach z toho, co se stane, když se odpovědně chovat nebudou. Nemyslím si, že by šlo o něco mimořádně těžkého, exempla trahunt a ve světě najdeme mnoho dobrých příkladů, jak kýženého efektu dosáhnout. Neopakujme stále tutéž chybu, doufám, že nyní nikdo nepřijde s návrhem, že postihy je třeba ještě zpřísnit (jde-li to vůbec). Mnozí čeští řidiči zkrátka potřebují vychovat, mlácením po hlavě je ale nikdy ničemu nenaučíme. A pokud náhodou naučíme, přestanou to respektovat, jakmile bití ustane. Ustavičné mlácení je ovšem nejenže nerealizovatelné, ale především nežádoucí.