kadr03 napísal:
Dobrý den. Nerad bych rozebíral nějaké technické detaily, ale rád se podělím o své dojmy z obou vozů. V Renaultu Scénic jsem byl nešťastný z řazení. I když jsem tedy vždy trefil tu správnou rychlost, nepůsobilo to na mě nejlepší dojmem. Ve výše zmíněné cenové kategorii by to nemělo hrozit, nicméně při pohledu na starší modely, byť i po faceliftu občas najdete korozi, u těch nejstarších občas nenajdete prahy:o) Co se týče motorizace, většinou se natrefí na 1,6 16V s 107 k, asi je nejlepší, s tí...
pěkně napsané kadr03. Jeden klasický:
Muž se nemůže rozhodnout mezi třemi ženami a tak každé z nich dá 10.000 $. Za měsíc povídá první: "Miláčku, peníze jsem utratila za oblečení, kosmetiku, masáže, solárko, kondičního trenéra. To vše proto, abych se to co nejvíce líbila."
Druhá povídá: "Miláčku, koupila jsem krásný dům u pláže, máš tam posilovnu, terasu pro tvé přátele, tvé oblíbené auto je v garáži společně s kulečníkem. To vše proto, abys věděl, jak na tebe myslím."
Třetí praví: "Miláčku, peníze jsem investovala na burze a tady ti vracím 15.000 $. To proto, abys věděl, jak umím být šikovná."
Inu, muž se zamyslel a vybral si tu s největšíma kozama.
A tak je to i s auty. Pokud se někomu líbí barva, interiér, je ochotný odpustit spoustu dalších, pro někoho jiného, závažných nedostatků.