Pondelok 14.06.2010 12:47,
Renault Rulezzzzzz!
Tak jsem mel moznost do tohodle auta sednout, nastartovat a ujet s nim par kilasku (asi sto). No a musim rict, ze mi auto vazne sedlo. je to nejlepsi Renault, co jsem zatim ridil. jenze koupit ho, tak bych asi zkrachoval.
1/ Stoji moc - pockam si, az bude v nemecku ojetina.
2/ Za chvili bych ho vorval, protoze bych ho neukociroval
3/ Do nadrze bych nalil celou vyplatu, protoze zere jako tank.
Fakt skvele sedi. Vyborny podvozek. Zadna velka divocina co do tvrdosti a pritom jsem mel pocit jak na horsky draze.
Souhlasim s razenim. Myslel jsem, ze proti klasice bude presne a kratke. Ale velebnosti - je to hnus. Normalne jsem preskoval ctyrku, protoze tam proste nesla strcit. S pakou jsem se celou dobu pral a pripadal jsem si jak v autoskole. Porad jsem cumel na kvalty, abych vedel, co tam je zarazeno a kam to mam dal strcit. Fakt zlata skodovka a nase sluzebni superby.
Motor je super. Jenze az kolem trech tisc. Kdyz jsem se s nim seznamoval, loudal jsem se kolem dvou a nuda. Proste nic. Zadny zvuk, zadna rychlost, zadna sila. Takze tri a vic a je to super. Jenze pak sezere portmonku, ani ji nevytahnes z kapsy.
Mr. Los v restu pise, ze auto nema zvuk. Ma - tesne pred omezovacem rve jako krava. Pak me prekvapilo, jakej kickdown ten omezovac autu da. Najednou pekelna rana vykloubena hlava a auto jede o pade min.
Muj zaver je jasnej - nejlepsi rendlik, se kterym jsem jel. Ten podvozek miluju a kdybych ho mel na svym faru, tak bych v aute i spal.
Nasralo me ale to razeni. Kdyz jsme s autem jel, myslel jsem si, ze uz nekdo projel zuby a proto to radi tak na hovno. Pak jsme si to tady precetl a vypada to, ze to nebude jen u jednoho auta.
nelibil se mi taky zvuk vejfuku a auto potrebuje moc plynu. Jo a vzadu na sedackach bych vazne do Brna jet nechtel :o[
reagovať