Štvrtok 06.08.2009 22:02,
Soukromý inzerát
Zdravím všechny Renaultáky a chtěl bych taky přispět k tématu R Laguna. Já osobně vlastním již čtvrtou ... Měl jsem Lagunu I 2,2 D rok 1995, potom Lagunu I 1,9 dCi rok 1999 , následně Lagunu II 2,2 dCi a nyní Lagunu III 2,0 dCi. Vlastně momentálně mám posledně dvě jmenované a tak nabízím k prodeji Lagunu II 2,2 dCi 110 kW , hatchback, rok výroby 10/2002. Má najeto cca 160 tis. km, ale poctivých, max. výbavu, je to verze Privilege, 8 airbagů, aut. klima, dešťový senzor, xenony, elektrony, el. okna a zrcátka, vyhřívaná a sklopná, dodělal jsem k ní parkovací senzor s ukazatelem metrů a zámek řadící páky, sportovní spojlery vpředu i vzadu a prahy. Je to verze, že odejdeš od auta a ono se zamče a přijdeš a chytneš za kliku a otevře se. Za 3,5 roku používání jsem neměl jediný problém s motorem ani turbem, olej měním po 15 tis., místo 30, za dobu používání jsem opravoval akorát pedál spojky - nevracel se a pedál brzdy - pískal. Měnil jsem chladič stlačeného vzduchu a motorek klimatizace. Jinak bez problémů. Ve městě jezdí za 8,2 l/100 a mimo město za 6,2 l/100. Jak říká recenze, podvozek není žádný sporťák, ale dá se s tímto autem jet po dálnici velmi rychle ... Nepočítal jsem, že si koupím Lagunu III , 3 týdny zpátky, díky tomu, že byla na vystavený model opravdu velká sleva, a tak jsem ještě před měsícem a půl vyměnil na Laguně II všechny tlumiče, před jízdou na dovolenou ... To auto mě nezklamalo, měl jsem možná štěstí, když čtu ty příspěvky o poruchovosti tohoto modelu. Je mi to i trošku líto, že ho musím prodat, nejradši bych ho nechal manželce, ale ta má jiné, dva roky staré. Pokud by měl někdo zájem, ozvěte se na tel. 608733988, chtěl bych za něho 135 tis. Kč. Jo, je to stříbrná metalíza. Nakonec, Laguna III je zase o krok vpřed a podle posledních výsledků spolehlivosti ADAC se řadí k Mercedesu, BMW a Audi a je před Mondeem i Passatem ...
reagovať