Radek napísal:
Naprosto s clankem souhlasim. Znam nekolik lagun r. 2001. Vsechny DCi 88kW a vsechny do jedne to same-turbodmychadlo nevydrzelo. Faktem je ze se jednalo o sluzebni vozy=nic moc zachazeni, mnoho ridicu atd. Nicmene svezeni je s timto motorem paradni.
Nemůžu si pomoct, ale taky musím něco napsat. Měl jsem 3 Laguny. První 2,2 td a byla ok, druhá 2l benzín - po faceliftu - taky bez problémů. Potom jsem si koupi ojetou - 20000 km v záruce poslední model - nádhera na pohled. Ale stála za h....o. Samý problém. Elektrika vynechávala, senzory na kolech? Naprosto mimo. Turbo? Odešlov záruce, oprava by stála 45000Kč, Kvalita motoru? Co k tomu říct - jasně auto má 6-ti stupnovou převodovku, ale motor netáhne. Každý superb nebo pasat mu hravě ujede. Plasty? bída! A přední kapota? Musíte jí zvednout a podepříd podpěrou, žádný tlumič! Prostě a dobře - na oko auto vypadá príma, ale je to totální šmejd. V mém okolí jsem měl 4 známé, co si je taky koupili a všichni do jednoho je dali pryč. Já samozřejmě taky. Ted mám superba a zatím žádný problém....