Utorok 23.04.2019 21:04,
Laguna II facelift liftback 2.0
Dobrý den ,já bych chtěl podotknout k tomu dvoulitru přítelkyně ho má a neříkal bych zrovna že nejede podání výkonu je spíše konstantní ale můžete celkem svižně zrychlovat až do nakych 200 a to za nakych 20s .. možná to není úplně střela ale když si na ní zvyknete jede krásně pohodlně a jelikož máte celkem výkon rezervu předjíždění není problém jen se naučit kde táhne nekde kolem 3,5 už pěkně zabírá to vám 1,8 ani 1.6 nedá .. A spotřeba kombinovaná 8l.Spotreba v zimě 8,5 l v zimě mam menší ráfky "16"-uzsi pneu ..To jsou hodnoty přítelkyně já jezdím o jeden litr více pokud s tím jedu..Je to o stylu jízdy ..Rád bych dodal že jsem to auto skoro 5 měsíců hledal- u lagun moc neplatí nejdražší nejlepší a těch 2.0 bylo hoodne privarenejch .Je to však 2 roky a dnes je ojetin výrazně více takže jen pořádně najít .Já osobně bych zvolil za lagunu III u 2.0 i máte řetěz a 6st ale v tomto rozpočtu najdete pár kousků ale neznamená že to jsou vraky ..laguna je dost těžké auto kolem 1,5t takže bych volil min 1.8
reagovať