MirekL napísal:
Předem díky za odpověd, hlavní priorita je bezpečnost auta a pak prostornost.Měřím 195cm a osobák je promne malý a nacítímse vněm dobře.Ale Espace by řídila většinou žena s dětmi(škola,školka atd.).Je pravda že jsem čet již řadu článků o elektrice a jiných nešvarech toho auta,jen je otázkou kolik procent aut nato trpí.Než projedu Prahu potkám jich cca. 20 a neviděl jsem žeby někdy stál u pangejtu s trojúhelníkem. Ta cena může být vyšší(nechávám zadní vrátka na investice),Infinity je pěkný,ale servis není tak rozšířený a náhr.díly nebudou asi taky nejlevnější a dostupné.
Infiniti je Nissan, tedy servis všude. díly jsou za naprosto normální ceny, a dostupnost také bez problémů. centrální sklad je v Belgii, a každý velký dovozce US cars sežene cokoliv do týdne. a když je spěch tak Polsko, tam mají všechno skladem, nové i použité, a ceny skutečně lidové. já jezdím do autorizáku v Přerově a jsem spokojenej, mají tam hodinovku cca 500,- a Infi rozumí.
s tím Rendlíkem máte pravdu, na silnici stát nezůstane, obvykle totiž nastane problém ještě před vyjetím-nenastartuje
pofaceliftové modely by v tomto ohledu měly být podstatně lepší než problémové ročníky 02-03. hlavně si dejte velký pozor na neodborné zásahy do elektoinstalace, Renaulty jsou na to hodně citlivé, a dohledat potom zdroj problémů je prakticky nemožné. zkuste ten VelSatis, to je skutečně extrémně prostorné auto-co se řidiče týče. taky jsem trochu přerostlý, nejen do výšky ale i do šířky, a s VS jsem si hodně notoval. Infi je jiná liga co se týče kvality a poruchovosti, přeci jen je to jedno z mála aut made in Japan, ale daleko ´´luxusnější´´ feeling je v topmodelech Renaultu, aby taky ne když třeba VS 3.5V6 initiale stálo 1.5 mega. samozřejmě současné modely Infi které jsou již určené mj. pro Evropu tento rozdíl dokonale smazaly. každopádně přeju hodně štěstí.