Willy napísal:
Abychom Vám všichni nenadávali, tak jsem se rozhodl, že Vám udělám radost svým příspěvkem: Já bych si ojeté auto nikdy nekoupil. V autobazarech se pohybují pochybná individua s kriminální minulostí, kteří navíc smrdí. To v autosalonu je všechno pěkně navoněné, usměvaví pohlední mladíci mne tam jen obsakují. A ta kvalita! Když si koupíte tři roky starou ojetinu z Německa, tak pod ní pořád ležíte. Nový vůz naopak do servisu vůbec nemusí, a pokud ano, tak do autorizovaného. A to je další výhoda nov...
No tak to tady ještě chybělo! Nepsal si to náhodou pan Kopečný sám, protože ho těžko někdo může chválit. Willy, tvoje názory jsou absolutně zcestné, cpát peníze do baráku je pokud se nepletu ta nejjistější investice co můžeš vůbec kdy udělat, nebo obecně do nemovitostí..nevěřím tomu, že to co si napsal myslíš vážně.."nové auto mi nikdo neukradne ani nerozbije", no nevím, ale mít např. novou Octavii za 700 tisíc v Praze na ulici, tak bych se asi bál že přijdu o ni než o střechu. A názory k autorizovanému servisu, to už je bonus největší! Že si tam můžeš dát kávu? No tak ale to je hlavní důvod, to, že tam necháš o pár tisíc víc než u "vesnického šmudly", který mimo jiné opravuje, a ne jen vyměňuje, tak za to si opravdu kafe jinde nekoupíš..
Ach jo, doufám, že tento příspěvek byl pouze zdařilá provokace než reálné uvažování normálního smrtelníka..To jinak klobouk dolů...Jinak s tím Rakouskem..kamarád tam jezdí dělat poskoka, opravuje palety apod. a minimální dělnická mzda je 5 Eur/hod., tak to je 3x víc než u nás..