bestdrifter napísal:
No jsou to všecko kurvy bezcenný. Já mam podobnou zkušenost s bazarem M car v Olbrachtově ul. v Praze. Loni jsem tam koupil Primeru, frajer mi řiká, že byla lehce ťuknutá nejspíš na parkovišti před supermarketem. Dal jsem to na kontrolu známýmu do servisu a on řikal, že leda by někdo parkoval ve stopadesáti. Já jsem si potom zapátral a zjistil, že to bylo bořený čelně a hned dvakrát a protože jsem laik, tak jsem jim uvěřil. Potom jsem si začal psát s tim sráčem co má ten bazar, tušim, že se jmen...
dost podobnou zkusenost mam s autobazarem HP AUTO u Říčan u Prahy. Nasel jsem Mazdu 626 - podle inzeratu 1.majitel,najeto 130.000km,neharovana,pravidelny servis,velmi dobry.Nebudu zabihat do detailu,nicmene prvni majitel v CR (v DE kolem peti),na tachometru 220.000km,nenasel jsem jedinou nalepku ohledne vymeny oleje,cely predek byl zbourany (coz se prodavajici snazil zatajit). Interier roztrhany, exterier koroze,spostu mist prestrikanych naprosto jinym odstinem. Secteno a podtrzeno auto v horsim stavu sem dlouho nevidel, nicmene inzerat i fotky vypadaly dobre.Tak doufam, ze nekomu usetrim cas...