davy napísal:
Tak jsem se chytil na poznámku o TDi. Tdi je určitě hlučnější, možná nejhlučnější ze všech nových diesulů. Nejhorší jsou studené starty a poslech z venku. Poznámka že by byl člověk po delší cestě otupělí, to už je snad trošku přehnané!
Mimochodem TDi nemám, takže si nehájím to co mám v garáži. Mám rád sportovní jízdu a dávám přednost benzínu.
no to je pravda...hdi je o hodně tišší...
horší ovšem u tohoto auta je podvozek, to považuju skoro za tragedii, nedotáčivý jako blázen, plave a když potřebuju řídit plynem v zatáčce tak se při ubrání staví na čumák..., nemluvě o kouzelné zadní nápravě to je děs a zvlášt na sněhu to je nebezpečný, řazení je pravda gumové,brzdy tak nic moc a rozhodně se nehodí na rychlé ježdění,406 je v pohodě pokud se s tím jede pomalu to ano jinak to je samé mínus, trochu dost mi taky vadila poruchovost elektroinstalace....
pažoutka jsem měl 3 roky jako služebák, pred půl rokem jsem vyfasoval superb....a ani nevím jestli jsem na tom líp nebo ne, motor tdi 96kw řve a rezonuje,za to ale tahá a žere mín,podvozek je mín pohodlnej než u 406 ale víc sedí nad 140km/h, v krátkých serpentinách to jsou obě lemry stejné....proste nevim