kamil321 napísal:
To není desinfekce ale šunt, který jen ovoní, ale nezasáhne proti bateriím. Já jsem kromě smradu pokaždé ještě chytil luxusní rýmu i po pár minutách provozu klimy, protože jsem ji pouštěl jen vyjímečně. Cítil jsem se jak ve skleníku. Taky jsem s tím bojoval a nepomohl ani servis, to samé. Dřív tyhle spreje fungovaly, dnes se desifinfekční složka ztrácí a někteří výrobci na obalech vyloženě klamou. Dřív stačilo našplíchat na výparník a byl klid. Vyhodil jsem všechny ošizené šunty a zakoupil sprej na klimu od Sonaxu a mám klid. Nešplíchá se na výparník, jen do prostoru v uzavřeném autě. Ale pozor, jsou na trhu také dva, vypadají naprosto stejně, ale jen jeden obsahuje desinfekci, která alespoň u mne skutečně funguje, ten druhý také jen ovoní, ikdyž Vám budou tvrdit, že zaručeně fungují oba a je to jedno.
Čistič od sonaxu používam každoročně do svého i ostatních firemních aut a nám funguje. Používám ho preventivně a když v nějakém autě zapomenu, tak pomůže i při mírnějším smradu.
Určitě bych doporučil vyměnit kabinový filtr, pak může pomoci i čistič od sonaxu. O profících na klimu vím jenom v Brně...