0
späť

diskuze k tématu: Pagani otevřelo zastoupení v Praze!

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 02.10.2007 09:24, x
Možná jsem blázen, ale tohle se mně moc nelíbí, to spíš to žluté čínské kupátko ...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 02.10.2007 11:47, No hochu, tak ty musis byt fakt blazen:)
Riccardo napísal:
Možná jsem blázen, ale tohle se mně moc nelíbí, to spíš to žluté čínské kupátko ...
Jak se divam na tu Zondu R, hezciho supersporta sem jeste nevidel!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 02.10.2007 16:15, RE: No hochu, tak ty musis byt fakt blazen:)
anonym napísal:
Kdybych ty prachy měl, tak si koupím ferrari nebo lambo, které jsou o dost hezčí než zonda. A ještě by mně 15 mega zůstalo na benzin. .
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 02.10.2007 16:42, RE: No hochu, tak ty musis byt fakt blazen:)
anonym napísal:
Kdybych ty prachy měl, tak si koupím ferrari nebo lambo, které jsou o dost hezčí než zonda. A ještě by mně 15 mega zůstalo na benzin. .
Moje srdcovka je taky sice Lambo, ale Zondu nema tolik lidi a pritom je to technicky auto na spici. No a hlavne se mi Zonda libi vice, to je vec vkusu:) No, zpatky na zem, budu rad za ojeteho focusa...:)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 02.10.2007 18:13, zonda
Mno motor V12 7.3 od M-B může být fajn. Otázka kolik váží. Šestilitr do mamuta má v suchém stavu přes 3 metráky. Měnit svíčky na V12 taky paráda, to mi stačí V8 Nicméně ta pořizovací cena je mastná. Já takové auta neocením, já tak sedan půltřetí tuny plechu. Ale asi bych raději vyzkoušel M-B SLR nebo ten černý Viper Henesy 1000HP co tu má obrázek. Jinak nevíte komu patří ta žlutá Zonda s pražskou značkou? kdesi to na fotce občas vidět jde
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 02.10.2007 18:45, RE: zonda
Ráďa napísal:
Mno motor V12 7.3 od M-B může být fajn. Otázka kolik váží. Šestilitr do mamuta má v suchém stavu přes 3 metráky. Měnit svíčky na V12 taky paráda, to mi stačí V8 Nicméně ta pořizovací cena je mastná. Já takové auta neocením, já tak sedan půltřetí tuny plechu. Ale asi bych raději vyzkoušel M-B SLR nebo ten černý Viper Henesy 1000HP co tu má obrázek. Jinak nevíte komu patří ta žlutá Zonda s pražskou značkou? kdesi to na fotce občas vidět jde
Jen je otázkou kolik lidí s průměrným platem 20000 kč si na toto auto ušetří,a kolik mldistvých si ho prostě "vypůjčí"aby se v něm projelo.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 02.10.2007 19:51, RE: No hochu, tak ty musis byt fakt blazen:)
anonym napísal:
Tak se klidne divej, to je tak vsechno co muzes :)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 02.10.2007 20:11, RE: zonda
Ráďa napísal:
Herbich - šéf Stratosféry. Měl na ní zatím jedinou poruchu - díru v chladiči
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 13.01.2008 14:41, Moc pěkné na pohled, ale brambory se v tom vozit nedají
nanejvýš tak aktovka. Pro velkou část publika je mnohem zajímavější, kdy se u nás začne prodávat indické auto Tata, uveze 4 osoby nebo dvě osoby a několik pytlů brambor nebo zrní, krmení se tím dá vozit také a pojistné i spotřeba jsou minimální. Kde chcete s tím sporťákem hledat cestu mezi dírami a výmoly při 180 km/h.? Ani pořádný přívěs se za něj nedá připojit, takže zůstane v říši snů, realita čeká nedočkavě na levná auta, která by nahradila ty Trabanty a Škody 120.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.