Arnošt Kobylka napísal:
Mně vždycky fascinuje, jak se někdo chlubí bezproblémovým a bezporuchovým autem, které ho všude skvěle doveze a pak z něj vyleze, že do toho narval spoustu peněz (nic ve zlém, viděl jsem dost aut všech možných značek, kde do 200 tisíc měnili jenom destičky, oleje a podobně). A nechybí ani skopovinné otření se o škodovku, hehe (poněkud ubohé -ale svědčící o duševních pochodech pisatele).
Kdysi tyhle kecy vycházely v Hospodářských novinách (mám letité superspolehlivé BMW, vozí mě skvěle a bez por...
Není neobvyklé, že ojeté auto potřebuje nějakou investici, ale s tímto vědomím člověk většinou tento obchod uzavírá. U nového auta je všechno již zahrnuto v ceně (určitý úhel pohledu). Ale ta skupina těch mnoho vozů, kde se do 200.000 mění pouze destičky a olej mě zajímá. Jmenuj alespoň 5 takových zástupců, protože když vynecháš všechna TDi s váhou vzduchu, na naftu choulostivé common raily, přední hliníková ramena, neodolné tlumiče a výfukové soustavy, poruchové elektroniky, kontakty airbagů, tak Ti nakonec těch vozů příliš mnoho nezbyde.