0
späť

diskuze k tématu: Nový produkt motoristům – AutoBeDeka

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 09.10.2007 07:47, Cena????
Výrobní náklady 35,- Kč.... doporučená prodejní cena 1170,- Kč !!!!!!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 09.10.2007 09:25, RE: Cena????
anonym napísal:
Jo presne, jak sem videl cenu, tak sem sel do kolen! To je drahe jako prase na to kolik stoji podobne vesty!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 09.10.2007 10:12, RE: Cena????
anonym napísal:
Presne tak, navic mi prijde, ze to ma jeste mensi plochu nez normalni vesta za 50.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 09.10.2007 11:57, RE: Cena????
anonym napísal:
Presne tak, navic mi prijde, ze to ma jeste mensi plochu nez normalni vesta za 50.
Ja to vidim tak, ze kdyz uz neco veset na kufr tak si koupim u Vietnamcu reflexni vestu za 50 kc a normalne ji pribouchnu do kufru, a kdyz ji nekdo ukradne tak me to nebude tak mrzez. Sice originalni deka bude asi pridelana, takze vytahnout nepujde, ale nejaky ten Cech s nozem ci nuzkami se najde a odstrihne to. Takze vesta za 50 kc me nebude alespon mrzet
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 09.10.2007 13:20, RE: Cena????
mufik.martin napísal:
Ja to vidim tak, ze kdyz uz neco veset na kufr tak si koupim u Vietnamcu reflexni vestu za 50 kc a normalne ji pribouchnu do kufru, a kdyz ji nekdo ukradne tak me to nebude tak mrzez. Sice originalni deka bude asi pridelana, takze vytahnout nepujde, ale nejaky ten Cech s nozem ci nuzkami se najde a odstrihne to. Takze vesta za 50 kc me nebude alespon mrzet
Tak pan Mufík mě předběhl a napsal přesně to samé co jsem chtěl říci i já. Takže se tímto pouze připojuji. To už v tu noc raději dám za zadní sklo nebo hranu kufru vestu co stojí 49 Kč. Pruh látky s odrazkama za 1000 Kč nepotřebuju. To už i to oranžové přerušované světlo co mají někteří němci beztak vyjde levněji. Já mám v autě hasičák, trojůhelník a starou cyklistickou blikačku - a taky žiju .....Ale využiji tu prostoru abych apeloval na naše motoristy. Když kladete na zem trojůhelník. Tak 90% z vás ho dá max 5m za auto. To je trochu naprd. Dávejt ho pls dááál, minimálně 20 - 50m. Děkuji.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 09.10.2007 13:34, RE: Cena????
Ráďa napísal:
Tak pan Mufík mě předběhl a napsal přesně to samé co jsem chtěl říci i já. Takže se tímto pouze připojuji. To už v tu noc raději dám za zadní sklo nebo hranu kufru vestu co stojí 49 Kč. Pruh látky s odrazkama za 1000 Kč nepotřebuju. To už i to oranžové přerušované světlo co mají někteří němci beztak vyjde levněji. Já mám v autě hasičák, trojůhelník a starou cyklistickou blikačku - a taky žiju .....Ale využiji tu prostoru abych apeloval na naše motoristy. Když kladete na zem trojůhelník. Tak...
tjn, dal by se dát trojúhelník dál od auta, ale pojedou hnědočeši, přibrzdí si a je fuč, otočíš se a nikde nic, můžeš kupovat novej...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 09.10.2007 14:47, RE: Cena????
Ráďa napísal:
Tak pan Mufík mě předběhl a napsal přesně to samé co jsem chtěl říci i já. Takže se tímto pouze připojuji. To už v tu noc raději dám za zadní sklo nebo hranu kufru vestu co stojí 49 Kč. Pruh látky s odrazkama za 1000 Kč nepotřebuju. To už i to oranžové přerušované světlo co mají někteří němci beztak vyjde levněji. Já mám v autě hasičák, trojůhelník a starou cyklistickou blikačku - a taky žiju .....Ale využiji tu prostoru abych apeloval na naše motoristy. Když kladete na zem trojůhelník. Tak...
K tem trojuhelnikum tesne za autem se take pripojuji, prosim davejte je dal, a vy prosim nemajetni spluobcane neberte ty trojuhlniky, oni tam nelezi na silnici jen tak. Jinak nejlepsi je nekde na okresce kdyz jste za zatackou a mate trojuhelnik za autem a pred zatackou ani znamka o stojicim vozidle v zatace, to opravdu miluju
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 09.10.2007 14:48, RE: Cena????
Ráďa napísal:
Jinak Rado nevim kolik je tobe/vám, ale prosím nerikej/te me prosim pane :) je me teprve 23. Just call me Martin :)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.10.2007 15:44, RE: Cena????
mufik.martin napísal:
Jinak Rado nevim kolik je tobe/vám, ale prosím nerikej/te me prosim pane :) je me teprve 23. Just call me Martin :)
Ok Marťo Mno tak to já jsem starší, ale o prsa Vietnamské ženy. 25 yo. PS: Copak to pls v těch Pardubkách přesně studuješ za obor?

Zigi: Tak když přijdou hnědočeši čorovat trojůhelník, tak jim pověz vtip: Po bouračce leží na zemi bílý a hnědočech. Po chvíli přijede sanitka a začne ošetřovat bílého. Hnědočech huláká: co je, co je, zase rasizmus. Když v tom se nad něj nakloní saniťák a říká. Jakou má ta sanita barvu? Bílou! Tak ty si počkej na tu svoji.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.10.2007 16:51, RE: Cena????
Ráďa napísal:
Ok Marťo Mno tak to já jsem starší, ale o prsa Vietnamské ženy. 25 yo. PS: Copak to pls v těch Pardubkách přesně studuješ za obor?

Zigi: Tak když přijdou hnědočeši čorovat trojůhelník, tak jim pověz vtip: Po bouračce leží na zemi bílý a hnědočech. Po chvíli přijede sanitka a začne ošetřovat bílého. Hnědočech huláká: co je, co je, zase rasizmus. Když v tom se nad něj nakloní saniťák a říká. Jakou má ta sanita barvu? Bílou! Tak ty si počkej na tu svoji.
to Rada: studoval jsem tam ucitelstvi AJ, ale moje anglictina tehdy nebyla dost dobra, takze jsem po prvnim semestru skolu ukoncil a ted jsem uz 7 mesicu v Anglii a o navratu na VS nepremyslim, studuju ted tady na jazykovce, ale uz se tesim domu. Na Vanoce konecne navstivim CR a pak zase hura zpatky do Anglie :(
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 11.10.2007 16:34, RE: Cena????
mufik.martin napísal:
to Rada: studoval jsem tam ucitelstvi AJ, ale moje anglictina tehdy nebyla dost dobra, takze jsem po prvnim semestru skolu ukoncil a ted jsem uz 7 mesicu v Anglii a o navratu na VS nepremyslim, studuju ted tady na jazykovce, ale uz se tesim domu. Na Vanoce konecne navstivim CR a pak zase hura zpatky do Anglie :(
aha, ja myslel že když pardubky že něco s dopravou
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.