D napísal:
Jen bych doplnil co jsem cetl v autotipu kde meli almeru v dlouhodobem myslim 100tis km testu-problémy s elektrikou-dobijenim akumulatoru a hlavne koroze uvnitr karoserie,coz je docela pruser na to,ze je to celkem moderni auto s pozinkovanou karoserii osetrenou navic zevnitr voskem
Ako vy česi radi píšete "špatný kus".
Mne dlhodobé testy netreba aj keď si ich rád prečítam. V dlhodobom teste testujú len jedno auto, a môže sa preto v pohode stať, že netrafili na podarený kus. V takom teste môže stroskotať aj BMW. Štatistiky TUV sú objektívnejšie. Ale ja najviac dám na to aké majú skusenosti s autami napríklad moji známy a automechanici. Podľa toho napríklad viem, že takú Škodovku si nikdy nekúpim, lebo nemám chuť každú chvíľu meniť stabilizátory, el.okná, lambda sondy, spínacie skrinky, servo, či počúvať sečkárenský chod motora 1,4 MPi alebo traktorový HTP. majitelia týchto zázrakov to veľmi dobre poznajú ,len to nechcú priznať, ale to ja chápem, pretože keď niekto vyvalí za malé auto 300 000 tak si ho bráni za každú cenu....